Autor: Tanjug, Blic

Info
11.11.2018.
07:47
Svaki zaposleni građanin u Srbiji zadužen je za 2.806 evra u proseku, radnici u Hrvatskoj bankama duguju tri puta više, Bosanci dva puta, a zaduženiji od građana Srbije su i Crnogorci.
  • Zaposlena

    11.11.2018 09:42
    Nije tacno
    Evo i ja da kazem da nije tacno.... nemam kredita, ne dugujem nikom nista i jos uspem da ustedim.

    Ali zato ne idem svake godine na letovanje/zimovanje. Nisam pravila svadbu nego maticar i rucak. Nisam kupila nova kola nego pouzdana ali stara. Ne kupujem svake godine novi mobilni. Oblacim se u second handu i na najlonu al zato kvalitetne cizme i jakne kupim pa i malo skuplje ali zato ih i imam po 5 godina, sto je opet usteda. Ne pusim i nemam drugih slicnih poroka na koje ljudi samo bacaju pare.

    Neko bi rekao, pa ona ne zivi... ali varate se... meni je drago sto znam da imam i da stedim za bolje sutra. Jednog dana necu imati 30 godina nego 50... i necu moci ovim kapacitetom da radim al zato, nadam se, imacu ustedjevinu i dobro podmazan racun u banci sa pasivnim primanjima koji ce mi obezbediti lagoda zivot bez stresa jos 30+ godina...
  • Ajo

    11.11.2018 09:00
    Nije tacno! Evo, ja, na primer, nemam nikakav kredit, a dugujem jedino zubaru 70 evra za most!
  • miki

    11.11.2018 08:56
    Sasvim si u pravu Rale. No nemoj zaboraviti činjenicu da nagli prelazak iz kamenog u zlatno doba zna biti vrlo traumatičan ,pa se nekima pomuti um od sve dobrote koja se nadvila nad srbijom.
  • rale

    11.11.2018 08:07
    Eto vam suštine kapitalizma - dužničko ropstvo. Radim sa našim privatnicima već neko vreme i igrom slučaja uspeo sam sa godinama da nakupim neku ušteđevinu. Zadnjih par godina bukvalno naterujem sebe da odlazim na posao iako nemam ikakve motivacije i želje da radim to što radim. Ono što je u stvari trebalo da uradim jeste da uzmem kredit za stan i kola i napravim dvoje dece i onda završim u minusu koji će i moja deca morati da otplaćuju kad ja cvrknem u 50-toj godini od rada 12h dnevno za gazdu. Milina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna