Autor: Politika

Info
17.11.2018.
16:15 > 22:00
Kontracepciju nije koristila svaka treća devojka u Srbiji, pokazalo je istraživanje Udruženja za reproduktivno zdravlje Srbije.
  • kimi

    18.11.2018 02:22
    A zasto je vama ili bilo kome bitno dal neko stupa u sexualni odnos prvi put sa 25 18 16 ili 11g?
    Sexualna edukacija nema nikakve veze sa tim ko kad stupa u odnos, jer po toj logici ako bi se ucilo o tome od nultog dana, vise se niko ne bi ni sexao ...
    Ne kontam uopste smisao ove poruke.. sa jedne strane nabijate (mislim generalno mediji ,soc mreze, MTV, poznate licnosti koji postaju poznati bas zbog golotinje i sexa ) dakle nabija se sex i sexualnost ,golotinja u facu svima od 7 do 77 ,24/7 365, svi mogu sve da vide, i cuju (u pesmama ,pogotovo ove nove nazovi muzike 21. veka ) ,lakse je naci pornic nego neku stariju rok pesmu ,das klincu mobilni i za 24h ce videti namerno ili slucajno pornjavu, i sada sta, sve se predstavlja kao cool i super, a ovamo lobirate da apstiniraju do 25te godine kao da je sex neko zlo?
    Licemerno.
    Naravno da je u zdravstvenom smislu dobra stvar ta edukacija, i to sto pre, nesto kao Norvezani, 1,2 razred osnovne, a sto se samog sexa tice ... to je licna stvar osobe, i ne bi trebalo niko da ima prava da namece ko kada treba..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna