Autor: Beta

Info
20.11.2018.
06:01
Vrednost kriptovalute bitkoin pala je na ispod 5.000 dolara, prvi put od oktobra prošle godine.
  • Dule

    20.11.2018 10:36
    @Nikola
    Sta je danas stabilno i sa osnovom? Blokchain je extra sto se tice placanja bez provizije i to podrzavam ,medjutim , to je i izvor sive i crnje ekonomije i isto tako nekotrolisana oblast.
    A sto se tice stabilne osnove, nema je ni dolar pa je na nasu zalost reper za sve odnose cena i prilika u svetu. Kada neko ima 16.000 milijardi dolara budzet i sve to nemora da potkrepi nisacim, imamosituaciju da se pojavljuje blokchain,koini i ostale alternativne vrednosti bas dolaru.
  • Nikola

    20.11.2018 08:36
    Padaju i padaće
    Naravno da padaju, kada nemaju stabilnu osnovu. Svaki drugi programer je napravio svoju valutu. Ima preko hiljadu kripto valuta. Jedino što vredi jeste blokchain tehnologija koja se može koristiti u mnoge druge svrhe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna