Autor: Blic

Info
29.11.2018.
21:54
Prema novom predlogu Zakona drugi strani jezik koji je izborni predmet u petom razredu nastavnici će ocenjivati brojčano, a zaključna ocena će ulaziti u prosek.
  • ????

    01.02.2019 13:18
    A gde je tu izbor deteta?
    Dete m,nogo puta nema mogucnost izbora koji jezik ce da uci vec mu se samo po sebi namece, tako da pitanje je kolko to uopste bude izbor. dalje ako je izborni onda valjda i od sam e volje zavisi da li hoce ili nece da ga uci i koliko ce to da radi. Tu brojcana ocena moze samo da dobnese stetu a ne korist. Cim je nesto na silu od toga nema nista. Gde je tu logika. Umesto da razvijaju ljubav kod dece za ucenjem necega samo se trude da decu zatrpaju uplase , premuce i na kraju ogade im neki predmet.
  • razocarani

    30.11.2018 09:04
    ucenik
    Nase skole su u potpunsti neupotrebljive.
    Umesto da podsticu decu da dobijaju recimo odredjene sertifikate koji ce im sluziti jednog dana oni dele opisne ocene i pretrpavaju ih nepotrebnim informacijma i fondom casova.
    Nikada nece biti bolje, zaista, ovde niko nikada nece napraviti nista inovativno, smisleno i pozitivno za decu , kao da nisu i ne predstavljaju nasu buducnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna