Autor: Beta

Info
01.12.2018.
16:30
Ukrajinska granična policija je saopštila da je vratila s granice oko 100 ruskih građana, otkako je na snagu stupila zabrana za odrasle Ruse da uđu u Ukrajinu.
  • Y

    01.12.2018 20:58
    @ Carls T @ Jeste ali
    Da ste malo bolje upoznati sa činjenicama, znali biste da je sadašnja hunta, koja je prevratom 2014. došla na vlast u Ukrajini, pretvorila ovu državu u leglo neonacizma. I da ju je ekonomski uništila. Ukrajinski narod, većinom, jesu "naša braća", još više od toga - "ruska braća". Rusofobija je trend koji je u modi. Čečenija, Gruzija - druge su to priče. Sirija? Ma dajte! Ko tamo čini zločine?! Zaista je komforno ostavljati komentare na društvenim mrežama, raznim portalima, itd., a ne biti suštinski informisan ni o čemu. Nego tako, otprilike: "mrzim Ruse", ili: "volim Ruse". To je, kao, neki argument?
  • Carls Tejlor

    01.12.2018 17:44
    Puna podrska ukrajinskoj braci, nadam se da ce Putin odgovarati za sve zlocine pocinjene u Ukrajini, Ceceniji, Gruziji i Siriji ali i protiv gradjana Rusije.
  • Jeste ali

    01.12.2018 17:22
    Cisto sumnjam da su to nasumicno bilo kojih 100 ruskih gradjana. Verovatnije je da oni dobro znaju zasto su vraceni, a da su ukrainci rukovodjeni nekim obavestajnim podacima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna