Autor: Nezavisne novine

Info
02.12.2018.
17:16
Tržišna vrednost Microsofta premašila je vrednost Apple-a prvi put u ovoj deceniji.
  • Marko

    03.12.2018 11:00
    @Bob Rock
    Što se tiče toga da su uništili Nokia-u i na kraju i Windows Mobile (koristio i mislim da je najbolji telefon koji sam ikada imao) tu se slažemo i to im ne mogu zaboraviti.

    Što se tiče Win10 tu se ne slažemo, OS je odličan, i za razliko od Win8 koji je bio napravljen da izgleda kao mobile, ovaj ima klasičan izgled. Radi odlično. Update možete apsolutno kontrolisati (u PRO verziji, kao i na svim starijim varijantama).

    Što se tiče ponude, ponuda je odlična, ne razumem na šta mislite? Surface uređaji su najbolji uređaji u svojim klasama, a ponuda softwera nikad bolja. Korisnici su mahom zadovoljni, mada teško je reći jer ko je konkurencija Microsoftu?
  • Bob Rock

    03.12.2018 01:07
    @BlasteR
    Od kako je Satya Nadella na čelu, možda dobro zarađuju, ali su im proizvodi katastrofa. Čovek je samo u Cloudu, a Windows 10 je gori, oduzeli slobodu da instaliramo apdejt kako mi želimo, što je samo jedan detalj uz generalno loše performanse i slabiju pouzdanost sistema.

    Pored toga, otpustili su gomilu ljudi i odustali su od mnogih svojih proizvoda i servisa. Ubili Nokiu. Uključujući i Windows Phone/Windows 10 mobile, a Windows 10 izgleda kako izgleda baš zbog Windows 10 mobila, i to bi mu bila jedina prednost, time su mogli da daju svima domaći zadatak - operativni sistem na svim platformama (barem prividno, što se korisnika tiče).

    Sa Nadellom su možda i uspešni, ali ne zahvaljujući boljoj ponudi i zadovoljnijim korisnicima.
  • BlasteR

    02.12.2018 18:52
    Microsoft Loves Linux
    Odkako je Satya Nadella dosao na mesto CEO-a Microsoft-a, sve vise ih cenim. Bravo za MS!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna