Autor: Tanjug

Info
04.12.2018.
08:19 > 14:14
Međuvladina konferencija EU i Srbije zakazana je za 10. decembar u Briselu, potvrđeno je za Tanjug u evropskom Savetu.
  • Ina

    04.12.2018 13:37
    EU oglavlja
    EU Srbiji nova poglavlja Albancima na Kosovu Vojska
  • Građanin

    04.12.2018 10:47
    Da li IKO od vas koji čitate ovu vesti veruje da će Srbija IKADA ući u Evropsku uniju ?

    Ja lično sam prestao da verujem u to pre desetak godina. Prvo i osnovno što se nikome na vlasti NE ŽURI da se priključe. Ni prethodnoj a posebno sadašnjoj vlasti. Savršeno im odgovara sadašnja situacija. Zaposlenost se smanjuje jer mladi odlaze u EU a sa druge strane svaki mesec u zemlju ulaze devize koje isti ti mladi šalju svojim familijama. Oni na vlasti i oko vlasti žive kraljevski i ne podležu nikakvoj vrsti odgovornosti za bilo šta učinjeno.

    Drugo i još bitnije je što nismo definisani kao zemlja. Nemamo nikakve nacionalne ciljeve. Sve je ad hoc, dnevnopolitički i zbrda-zdola. Sve se obelodanjuje danas a potire već sutra. Naročito stav vlasti da se sedi na dve i više stolica. Da smo kao dobri i sa zapadom i sa istokom. I naše naivno i bezgranično verovanje u svaku "dobronamernu" reč stranih političara.

    Treće a i ne manje bitno - okruženi smo neprijateljskim zemljama koje pretenduju na naš teritorij. Od Bugarske preko Rumunije i Hrvatske, kao i Mađarske. Pomenute zemlje će se svojski truditi da nas uspore. Imaju podršku i može im se. A hoće.

    "Rešenje"? Potpisati sve sporazume kao što je to uradila Švajcarska i ne ulaziti u EU, definisati nacionalne ciljeve bez izmene po kojoj bi Kosovo i Metohija bili priznati kao "država" , oterati MMF što dalje od Srbije. Voleti svoj narod i narode koji žive u ovoj zemlji !!!!! Ništa više !
  • Jasna

    04.12.2018 10:30
    bruka
    Ma bas me briga za poglavlja. Briga me sta se radi po pitanju taksi i iznurivanju naroda na Kosovo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna