Autor: Beta

Info
26.12.2018.
19:02 > 20:07
Sudsko rešenje o bankrotstvu pančevačke fabrike mineralnih đubriva HIP Azotara u stečaju, postaje danas pravosnažno.
  • dijasporac

    27.12.2018 18:29
    @Anonimus
    Sine, koliko ste vi tamo neobavesteni ili koliko usko gledate je strasno. Azotara nije propala danas i nije neko danas poceo da uvozi mineralno djubrivo, to traje vec 18 godina, mnogi su se obogatili na tome i na gubicima Azotare. Recimo bivsi predsednik FK Partizan i clan vladajuce stranke pre 8 godina, cak je bio optuzen za malverzacije sa Azotarom.

    A da li Azotaru treba zatvoriti ako svake godine pravi gubitke iako je strateski prouzvodjac? Treba, jer definitivno lose posluje i ne treba da radi preko budzetskih novaca.
  • Anonimus

    27.12.2018 12:42
    E sad cemo videti ko ce to jeftino kupiti za gradjevinsko zemljiste I koji voljeni tajkun sns ce profitirati trgovinom vestackog djubriva
  • Neven Stefanovic

    27.12.2018 07:39
    Vrhnika, Slovenija
    Sad samo napravite spisak 3000 fabrika po Jugoslaviji koje je narod sa Titom i sistemom izgradio dao svima kruha i posla sve su to banditi prodali za bagatelu ili unistili a na kraju znalo se cim se pocelo privatno pokrali a nisu znali da vode tako velike fabrike. Smrt privatnicima sloboda narodu
  • dijasporac

    26.12.2018 22:56
    Sine, niko komentar o ovoj vesti ali zato ima gomila o nekim beznacajnim vestima tipa da li je doktor iz policije rekao da ima 5 ili 10 puta manje ucesnika protesta.

    Dakle, ovo je najocitiji rezultat uspesnosti tranzicije u Vojvodini, unisteno je stratesko preduzece u poljoprivrednoj proizvodnji i vise se ne mozemo osloniti na domaceg proizvodjaca mineralnih djubriva. Zemlja vise nije u stanju ni kukuruz da prouzvede samo iz sopstvenih izvora, bas obecavajuca buducnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna