Autor: index.hr

Info
05.01.2019.
15:16 > 15:40
Grad Zagreb podelio je edukativne plakate po zagrebačkim tramvajima, kojima se upozorava na štetnost konzumiranja alkohola, ali je seksistički sadržaj plakata nadmašio prvobitnu nameru.
  • Vera

    07.01.2019 03:36
    Negde sam cula da su ovo pisali mladi. Odabir ne znam ko je radio ali su ih zbog zgrazavanja javnosti odlicili da uklone.
  • e

    05.01.2019 17:50
    Ova sto je odgovorila nije pazljivo citala, a pise: pijani muskarci bi se jednako kao i zene upustali u rizicne odnose, ali to ne rade jer su u pijanstvu impotetni, za razliku od zena. U sustini alkohol ima dezinhibisuce dejstvo, ali pod njegovim dejstvom covek ne cini stvari koje su strane njegovoj licnosti i karakteru, nego naprotiv (ovo je misljenje struke i zvanicni stav nauke). Sto bi rekli "pala je jer je padu bila sklona". Vise mi smeta u svemu ovome sto se osudjuje zena koja voli da se upusta u brojne odnose sa muskarcima, nego sto to cini pod dejstvom alkohola. Zivi i pusti druge da zive.
  • e

    05.01.2019 16:33
    eto
    Prva tri komentara objasnila sve, svaki dalji je suvisan
  • NS

    05.01.2019 16:23
    Ništa tu nije seksistički. Samo je nedovoljno dobro formulisano. Činjenica je da muškarcima uopšte nije ni potreban alkohol da ih motiviše da se upuštaju u te rizične "aktivnosti", dok sa druge strane veća količina alkohola je dovoljna da od dobrih devojaka napravi... naravno, čast retkim izuzecima.
  • D.

    05.01.2019 15:48
    Ne vidim u cemu je problem. Poznato je da se muskarci generalno upustaju u takve odnose, nesigurne sa nepoznatim osobama, i da su mnogo manje oprezni, bez da su pijani. Nema potrebe naglasavati jedno stanje koje je uobicajeno, i skretati paznju na njega, osim ukoliko ne predstavlja po sebi problematicno ponasanje. Kao muskarac, uopste se ne bih bunio da stoji plakat u kojem pise gore navedeno, zato sto znam kako se ponasaju muskarci iz mog okruzenja. Ali ono, mladost ludost. Ponesto se i dobro, vrlo retko, stvori i iz toga, cak! :D
  • Orwell Vegan

    05.01.2019 15:37
    Istina
    Sta je tu sporno? A komentar o muskarcima ne smeta nikome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna