Autor: Tanjug

Info
31.01.2019.
20:27 > 20:53
Evropski parlament priznao je danas venecuelanskog opozicionog lidera Huana Gvaida kao predsednika Venecuele.
  • what?

    01.02.2019 01:47
    misliš Venecuela
    Kolumbija i Venecuela se gledaju preko nišana, takoreći.
    http://misionverdad.com/mv-in-english/six-governments-six-disasters-a-dossier-on-maduros-accusers-at-the-icc
    Što se tiče samoproklamovanog i "prelaznog" predsednika Guaide, neki od nas ovde teško danas preživljavaju zavaljujući njemu sličnim domaćim Guaidama, a posledice će osećati do kraja života.
    https://grayzoneproject.com/2019/01/29/the-making-of-juan-guaido-how-the-us-regime-change-laboratory-created-venezuelas-coup-leader/
    A Evropa, Evropa stanuje u Americi, Brisel je samo njena privremena adresa.
  • NS Citizen

    31.01.2019 21:48
    Jel to Evropa u koju žurimo
    Na osnovu onog što možemo saznati iz medija i uz malo zdrave pameti nije teško zaključiti da se u Kolumbiji odigrava repriza Čilea kada je uz skoro otvoreno mešanje SAD svrgnut legalno izabran predsednik Aljende .Sada se to isto događa kolumbijskom predsedniku,uz iste aktere s tim što je u priču uvučena i EU u koju mi tako jako žurimo jer eto oni su uzor demokratije i ljudskih prava.Na žalost većina zemalja EU pa i sam EU kao zajednica prihvata diktat SAD kada su u pitanju interesi američkog krupnog kapitala i multinacionalnih kompanija.Da smo sada članica EU i mi bi glasali u Evropskom parlamentu da se faktički prizna državni udar u Kolumbiji i zbaci legalno izabran predsednik Maduro a prihvati osoba koja nije izabrana na legalan način.Tim gestom bi postali saučesnici u nedemokratskim promenama u drugim zemljama.Nešto sve više sumnjam u demokratske tekovine EU kojima se ista hvali .Da li nam treba članstvo u takvoj zajednici.Naša iskustva sa milosrdnim i nelegalnim bombardovanjem bez odluke Saveta bezbednosti UN trebalo je odavno da nas upozore da članstvo u EU ima veliki rizik po državni suverenitet i slobode nego što bi donela korist.Više novca koje bismo dobili od EU ne znači i više demokratije i sloboda.
  • Svet

    31.01.2019 21:04
    Kolevka civilizacije...
    i "dekokratije"!
    Volja naroda i izbori su nebitni! Važno je ko se nama sviđa, pa makar se i sam proglasio predsednikom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna