Autor: Beta

Info
12.02.2019.
20:03
Izvršni direktor za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom Milan Maksimović obećao je danas meštanima Jasenovika da će sanacija pruge Niš-Zaječar početi 15. marta.
  • x

    13.02.2019 12:45
    y
    čekaj, pa kako, pa ja sam mislio da je ta pruga u sasvim ok stanju.
    tako kaže ministarka:
    https://www.021.rs/story/Info/Srbija/207961/Mihajlovic-Postavicemo-semafore-na-pruznim-prelazima.html
    "U vezi sa prevrtanjem cisterni sa amonijakom kod sela Jasenovik, ministarka je rekla da očekuje izveštaje svih komisija, kao i u slučaju iskliznuća cisterni sa fosfornom kiselinom kod Niša. Kako je navela, na oba mesta pruga je bezbedna, te su, dodala je, u pitanju "druge okolnosti" tih slučajeva."

    znači, pruga je ok, ali je ipak treba sanirati. 900 miliona je ipak 900 miliona. ej bre. 7,6 miliona eur. već alocirano, isplanirano, rezervisano. iako je pruga ok.

    sve kul, oni će da počnu da rade, pa će se srećni dobitnik proglasiti naknadno.

    a mi pasemo, neki i blejimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna