Autor: Tanjug

Info
21.02.2019.
08:12
Smanjenje populacije divljih svinja najvažnija je mera u sprečavanju pojave zarazne bolesti afričke kuge kažu stručnjaci i nadležni i napominju da bi naročito manji farmeri trebalo da vode računa o biosigurnosnim merama, odnosno podignu ih na viši nivo.
  • \

    23.02.2019 16:54
    Zastrašujuće je što se ne lečite a krećete slobodno u društvu. Ipak nadam se da ne kupujete te paštete, da slučajno neki Rus ne iskoči iz konzerve.
  • /

    21.02.2019 21:54
    /
    @\
    tebi je pasteta onog bez kojeg se ne moze ostavila trag u mozgu

    verovatno skupljas poklopce sa vucicevim likom
  • \

    21.02.2019 14:04
    Znak je izuzetno teškog mentalnog poremećaja kada čak i u ovakvom članku vam se priviđaju Rusi i Rusija. Svoju patološku paranoju i fobiju morate klinički lečiti, što je pre moguće.
  • /

    21.02.2019 13:05
    /
    skuplje letovanje, ekskurzije po lokalu
    zabrana prenosenja hrane

    rusi polako podizu berlinski zid oko srbije
  • /

    21.02.2019 12:55
    /
    madjari i rumuni se zaverili pa bas srbima prodaju pokvarene suhomesnate proizvode koje ionako prave prema supertajnom recepturom koju onaj bez kojeg se ne moze ne uspeva da provali
    trudi se vec 30g ali mu proizvodi nikako nemaju isti okus kao njihov
  • Обсарвер

    21.02.2019 12:13
    Озбиљна претња
    Требало би почети широку акцију упознавања руралног становништва са овим надолазећим проблемом. Морали би медији свакодневно представљати аспекте опасности. Довољно је рећи да сами вирус, узрочник има своју заштитну овојницу и може да преживи и дуже од 100 дана у природи, а на хладном месту и преко годину дана. Поред дивљих свиња, могу га преносити и други мигрирајући вектори. Сада прети велика опасност за наше сточарство и економију и превентиву треба усмерити и на друге аспекте ове опасности.
  • prečanin

    21.02.2019 12:09
    Vidimo se u petak u 18.00 h
    Početkom marta očekujem predsednika u maskirnoj uniformi i narandžastim prslukom u masovnoj hajci negde u Karađorđevu ili Plavni. Sve u pratnji probranih ministara i ministarki te lokalnih čelnikia . Dan posle hajke daje izjavu, "Kako da odbijem hrabre lovce koji se nesebično zalažu u borbi za spas stočnog fonda kada me zamole za zajedničku fotografiju?"
  • Korto

    21.02.2019 11:05
    Svinjogojstvo i renesansa
    "Kada" izbije epidemija očekujem da predsednik ode bez maske na farmu svinja kako bi video u kakvom stanju žive naši papkasti prijatelji. Ko zna, možda koja poželi da se slika sa njim.
  • Separatista

    21.02.2019 09:28
    Istrebljuj po Vojvodini!
    Ja mislim da samo po Vojvodini treba istrebiti svinje, po principu "Ubij sve i vrati se sam!".
    Jer, nema šanse da bolest može doći iz Bugarske, Makedonije, Rumunije po granici centralne Srbije.
    Zato, istrebljujte sve po Vojvodini, da ta mala oblast koja hoće da se otcepi nema šanse da dozove turiste iz Italije, već da takvi idu samo u centralnu Srbiju - gde će biti svinja sačuvanih, Bogu centralističkom hvala!

    Jutros u programu, vrhunske Diplome nam poručiše kako će nakon ubistva svinje, biti ustanovljeno da li je uopšte i bila bolesna.
    Zaista, nadasve stručno, inteligentno, preporučeno...
  • Vlada

    21.02.2019 08:37
    ---
    Ako pamet da se 70% divljih svinja ubije, da bi se eventualno postigao neki cilj, onda je to 100% ispravno jer dolazi iz glave naprednog ministra Nedimovića. To što, kao i "zakonska" seča, u prevodu devastacija fruškogorskih šuma nema veze sa realnim održanjem šumskog fonda, nema veze, važno da se prekomerno seče i ubija! Drugo mišljenje i druga rešenje osim ovoga za napredne glave ne postoje. Ubij i seci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna