Autor: Istinomer

Info
06.03.2019.
17:05 > 17:36
Dragan Karadžić novi je glavni i odgovorni urednik Televizije O2 i Play radija.
  • milan i drugi

    03.11.2020 10:09
    glavni urednik tv prva
    postovani izuztna ste televizija imate divne emisij mislimo nas mnogo iz kule,a iu saglasnosti i drugih gledalaca okolo od sombora do novog sada zelimo da vas zamolimo da ; reportera koji je danas vodio jutarnji program a i jos neke vas, dobre novinare opomenete ili savetujete da prilikom razgovora sa pozvanim gostima iz politike sporta javnog zivota dozvoli da govore ,odgovaraju na postavljena im pitanja a ne da na svaku rec upada glasno prekida sagovornika dozvoljava pozvanim gostima da govore uglas prepiru se a i on sa njima u troglas diskutuje ,cesto se postavlja navijacki sugestivno upada i namece vrlo neuctivo sagovovorniku svoje misljenje, nemojte to dozvoliti podledajte kulturu drugih losijih televizija od vase primer kao n1 n nova i drugih koji imaju manji rejting od vas, ovo je nase najdobronamernije ukazivanje na prmeru a mi vas i dalje volimo gledamo i podrzavamo vasi verni i mnogobrojni gradani
  • Yx

    19.08.2020 20:59
    Sve je moguće
    Meni su uništili 300 sadnica kupine koja je porasla i davala pun rod. Posuli su total samo što je predhodne godine bila dobra cena. Novac dodatni mi trebao za studije deci. Sadnice davala ko god je hteo bez i jedne pare. Nikad nisam mogla saznati zbog čega i koje uradio. Moje dete je stavilo diplomu u putnu torbu i zauvek napustilo ovu zemlju kao isvi mladi u mojoj familiji. Rasuti po svim kontinentima. Otišli od svih Balkanskih gluposti, ratova veza politike i sl. U zemlji koja im je dala posao doživljavaju je kao svoju tamo pošteno i pristojno žive od svog rada. Primena zakona za sve je ista. Njima odgovara rad, red i zakon. Veliki je svet.Može da se bude srećno i zado oljno i u drugoj zemlji. Gde god čovek ide nosi sebe kao čoveka, samo kofere menja. Lepo je živeti gde vlada red na svakom koraku, još kada se i zakon na sve primenjuje još je lepše. Zbog svega kako je kod nas mladi, pametni i obrazovani odlaze, a mi im kupimo kartu u jednom pravcu. Samo ih volimo ali nežalimo. Za sreću dece i roditelja dovoljno. Zar je bitno što si ovde rođen,tvoja zemlja je ona koja ti da posao da živiš kao čovek još ako ti odgovara red rad i zakon, dovoljno da budeš zadovoljan i srećan.Za sve postoji vreme, kada se uči radi, stvara porodica i kada se ide u penziju. Moji se ni u penziji neće vratiti.Kada se odlazi odlazi se zauvek. Od dobra niko neide.
  • Dejan Oruc

    13.04.2019 09:35
    Svasta
    Novi vlasnik stari problemi.Svi sportski prenosi su blokirani na tv total Austrija a šta si omda kupovao tv kad blokiraš prenose. Zanima me hoće li novi vlasnik smilovati se i pustiti prenose sportsih događaja.Znam da neću dobiti odgovor jel ga nije briga a i ne gledam više tu tv al sramota šta se radi
  • betmen

    07.03.2019 08:44
    Ko ga je pratio na Twitteru, mogao je da primeti da je on samo jos jedan u nizu piona vladajuceg sistema. Uzas.
  • Ogledalce

    06.03.2019 21:53
    Ogledalce
    Ko je najlepši na svetu?


    Pa ja. Naravno. Ovaj moj osmeh sve govori
  • Novinar

    06.03.2019 19:04
    Pravi covek za kombinat
    Ovaj ik je sa FOX televizije bukvalno oteran iz firme, na oci svih nas, otvorili mu vrata i isterali ga napolje. Retko nesposoban lik, ali ocigledno je nasao formulu. Siroti oni koji sa njim moraju da rade.
  • Direktor

    06.03.2019 19:02
    Uzas
    Naucio od Krla kako da se gospodaru uslihta.
    Radih sa ovim covekom i to je takva neznalica i ljigav neki utisak ostavlja da je to neverovatno.
    Nikad resavanje problema, nikad isporucivanje dogovorenog, uvek svaljivanje krivice na druge.
    Retko iritantan covek.
    Da ne bude zabune, ja sam njemu bio nadredjeni, a sto je najgore, upozoravali su me na njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna