Autor: Tanjug

Info
07.03.2019.
21:17 > 08:12
Slučaj potopa najveće kompanije u regionu Agrokor otvara pitanje odgovornosti privatnog sektora i da li su naše kompanije spremne da se menjaju, rečeno je na Kopaonik biznis forumu.
  • Dejan

    07.03.2019 10:54
    Dil
    Ajd ovako narodski da svi razumeju, Agrocor odnosno ivica todoric nije smeo da ulazi u dil sa evropskim bankarima jer tu sledi odmazda, usao je u dil sa rujama odnosno sa ruskom mafijom, oni mu udelili kredit, znali unapred ceo scenario jer ni teoretski nije moglo sve ekonomski da prodje, sledio je pozorisni bankrot i sper banka satro kupuje dug i sve oko Agrocora ! Kako legalno i na finjaka da udjete na trzite, evo lepo ovako a posle moze da se raspravlja na forumuima uz kafu oko detalja !!!
  • marko

    07.03.2019 10:31
    Nema tu ništa neobično: u kapitalizmu ili radiš pametno, ili propadaš.

    Ovaj što bulazni o "vraćanju dela profita tamo gde se stvara" i "patriotizmu poreza" samo hoće da pokupi jeftine poene među širom publikom.

    Drakulić i Radičević su izgleda i rekli ponešto pametno ali tanjug nije našao za shodno da im da više prostora u članku - valjda je bilo važno potpirivati narod pričama o "vraćanju profita".

    P.S.
    Za redakciju: zašto prenosite vesti tanjuga? oni su 1/1 propagandna mašina, ne vrede prostora na vašem sajtu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna