Autor: Beta

Info
12.03.2019.
19:33
Na železničkoj stanici Brasina kod Malog Zvornika, iz sаstаvа teretne kompozicije danas je iskliznulo pet cisterni koje su prevozile nаtrijum-hidroksid (živa soda), ali nema opasnosti po ljude i životnu sredinu, saopšteno je iz Infrastruktura Železnica Srbije.
  • Kondukter

    13.03.2019 09:32
    Nema opasnosti, sem smrtne. Kako nema opasnosti kada se tako često prevrću i iskaču costerne sa otrovima. Dobro je da se makar zna ko je krivac. To su cisterne. Namerno to rade protiv........
  • Ripli

    13.03.2019 01:54
    verovali ili ne
    kad grade magistralne pruge, vozovi im ispadaju na regionalnim, a kad remontuju regionalne pruge Ruma-Šabac-Rasputnica Donja Borina-državna granica-Zvornik Novi, onda za 2.5 milijarde dinara previde broj koloseka pogranične stanice i ne urade ni sve stanične koloseke pa im opet ispadaju vozovi. Jedino oni nikako da ispadnu iz funkcija, fotelja, kabineta i finansijskih aranžmana. Kad kažu da nastavljaju da prave dobra dela, sa sigurnošću se može reći da ispadaju lažovi.
  • /

    12.03.2019 20:00
    /
    da li vam je sada jasno zasto ozbiljne firme ne razmisljaju da rade nesto u srbiji ni da im plate kao onim folirantskim firmama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna