Autor: Blic

Info
13.03.2019.
10:25 > 20:02
Direktorka Poljoprivredne škole u Zrenjaninu Milica Damjanović Tomin biće smenjena jer nije reagovala na vršnjačko nasilje i nije zaštitila đaka, a zbog tog slučaja su kasnije četiri učenika završila u pritvoru.
  • Nebitan

    15.03.2019 17:35
    Ne osudjuj nikoga
    Pohadjao sam istoimenu skolu i tvrdim da je direktor skole Milica Damjanovic Tomic najbolja direktorica koju je polj. skola ikada imala i verujem da je istoimena znala na vreme ista o tome odreagovala bi u skladu sa zakonom. Nemojte osudjivati ljude koje ne poznajete.!!!!
  • Dana

    14.03.2019 11:16
    Jednom da država adekvatno reaguje.
  • Samo jako

    14.03.2019 10:13
    @JovaNS
    Razumem vas ali prica sa savetovanjem ne pije vodu, poznati smo kao bahat i agresivan narod tako da ne vredi na lep nacin.
  • ex chapman

    14.03.2019 09:16
    bravo
    nadam se da je ovo početak čišćenja po školama. nastavnom kadru da se odmah vrate ovlašćenja i dostojanstvo koji su NEOPHODNI da se održava disciplina u školi, koja je osnovna pretpostavka za bilo koji dalji rad!
    direktorka, kao i svaki "funkcioner" bezočno laže: "sledećeg dana" je pozvala roditelje? kog sledećeg? limburga meseca? ovde piše da nasilje traje od septembra prošle godine! pre će biti da je istina da je roditelje pozvala tek kad su oni pozvali policiju. koja je, hvala im, reagovala i uhapsila nasilnike!
    pravi problem ipak nisu ta 4, već sistem koji je udešen prema njima i njihovim potrebama! pravi problem su ti "direktori" i opšta "kultura" guranja problema pod tepih. da ne širim priču na opštedruštveni kontekst koji je takav da od najmanjih nogu nagrađuje nasilnike, kriminalce, lažove...
  • JovaNS

    14.03.2019 07:15
    @Samo jako
    U našim zatvorima mogu samo da nauče kako da budu bolji nasilnici i gori ljudi. Što se toga tiče, sličniji smo Americi nego Skandinaviji. To jest, imamo direktnu vezu izmedju odlaska u maloletnički zatvor zbog manjih stvari koje bi možda savetovanje rešilo i odlaska u pravi kasnije zbog gorih kriminalnih dela.

    Ukratko, naši zatvori kažnjavaju a ne reformišu. Pošalješ nekog klinca ko u suštini nije kriminalac od karijere tamo i to će tamo postati. Naći će ekipu i steći znanje za te stvari.
  • Samo jako

    13.03.2019 21:18
    U zatvor na po minimum mesec dana, da vidite koliko ce opasti broj nasilja po skolama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna