Autor: Beta

Info
23.03.2019.
21:58
Udruženja građana zaduženih u švajcarskim francima pozvalo je večeras građane i političke partije da podrže njihov protest ispred Vrhovnog kasacinog suda u Beogradu.
  • CHF rob

    24.03.2019 16:44
    Plate vam nisu dovoljne za život?
    Nama nisu za ratu!
    Ne otvarajte usta, smrdi od neznanja & zlobe...
  • Snezana

    24.03.2019 12:24
    Malo je i meni zao
    onih koji sebe smatraju strucnim da komentarisu ovaj problem, kao sto je Milicica, zanemarujuci cinjenicu da je problem stambenih kredita indeksiranih u CHF resen svuda u regionu, i to u interesu gradjana, a ne banaka, jos pre nekoliko godina.
    Za razliku od nase situacije, tamo su donesene oduke u skladu sa zakonom, a ovde se zakoni ne sprovode vec razni "finansijski strucnjaci" daju svoje svoje misljenje. Iste banke, isti krediti, isti zakoni... Ali ne, ovde su se gradjani kockali jer su bili alavi!
  • milicica

    24.03.2019 11:26
    malo mi je zalosno
    Kao prvo jako mi je zao a i jasno da su nameti koje treba placati jako veliki ali mi je jasno i da ne postoji nacin i nije realno traziti od vlade da resi pitanje koje niti moze niti je odgovorno. Pa nije vlada povecala i nije za to zaduzena vrednost franka a vi ste svesno u tom momentu zbog svog interesa odlucili da se zaduzite u francima i to je to a sad trazite da vlada ja iskreno ne vidim na koji nacin sem da uzme iz nasih dzepova resi vas problem. Nazalost kockali ste se i izgubili i jedino banke a i one gledaju profit bi mogle da vam pomognu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna