Autor: Beta

Info
31.03.2019.
21:46 > 22:56
Amerikanac koji je posetio nekadašnji nacistički logor smrti Aušvic, pokušao je da ukrade metalni deo železničkih šina na mestu gde su se zatvorenici iskrcavali iz vozova, saopštila je poljska policija.
  • Saša

    01.04.2019 00:24
    Rekonstrukcija Jasenovca
    Jedna od najvećih strahota za srpski narod je ta što koncentracioni logor Jasenovac nije ostao sačuvan u originalnom stanju da poput Aušvica autentično svedoči o monstruoznosti genocida koje su ustaše sprovele u NDH.
    A šanse da se uradi rekonstrukcija logora, prema postojećim slikama i dokumentaciji, su skoro ravne nuli iako bi na tome neka ozbiljnija zemlja od Srbije, odavno insistirala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna