Autor: 021,RTS

Info
03.04.2019.
20:12
Na gradilštu u selu Rakita, gde su nastavljeni radovi na izgradnji mini hidroelektrane, dogodila se eksplozija. Povređenih nema, saznaje RTS u policiji.
  • Đura

    04.04.2019 06:33
    Mislim da je ovo nameštaljka investitora.
  • Ivan

    03.04.2019 21:57
    Zabranjeni radovi
    Radovi na ovoj mhe su sudski zaustavljen dok se ne povade cevi koje ne smeju da se nalaze u koritu reke. Ima još niz sudski nalozenih radova investitoru koji moraju da budu izvršeni pre ikakve priče o nastavku gradnje koja je dovela do više klizišta, uništavanja lokalnih puteva, ugrožavanja odbrane od bujicnih poplava i najveće zgrade u selu, bivšeg rudarskog doma koji je planiran da postane muzej. Verujem da je ovo namestaljka investitora kao i ona bomba koju je hladnokrvno predao noć posle nalaženja izvesni Dejan Marjanovic, jedan od ljudi koji su mestanina sa veštačkim kukom oborili i udarali kada je svojim telom branio potporni zid koji ujedno služi odbrani od bujicnih poplava. NE MHE!
  • Pokret otpora

    03.04.2019 20:28
    Napad!
    Kad drzava i zakon ne rade svoj posao, na Narodu je da brani svoje od kriminalaca!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna