Autor: Beta

Info
05.04.2019.
16:34 > 16:40
Advokat Slobodan Ružić, punomoćnik porodice Slavka Ćuruvije, izjavio je da je očigledno da je sud smatrao da nije imao dovoljno dokaza za to da je Miroslav Kurak pucao na novinara Ćuruviju i da je zbog toga promenio izreku optužnice, po kojoj je taj operativac Državne bezbednosti označen kao neposredni izvršilac ubistva.
  • Lala

    06.04.2019 07:59
    Crnjak
    Nalogodavac Milosevic, medijska podrska Vucic,egzekutor drzava Srbija.
  • Posmatrač

    06.04.2019 07:38
    Biće dobro ako će rezultat ovog suđenja biti stavljanje pod kontrolu naše "duboke države" čije militantno krilo su otuđeni centri moći DB. Ali to je malo verovatno.

    Izvesna utešna okolnost u svemu ovome je činjenica da se DB ne zaleće na obične ljude koji žive svoje skromne živote, osim ako se slučajno nađu na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme.

    Inače, iz nekih reakcija na presudu stiče se utisak da je novinarska profesija previše opterećena sopstvenim političkim uticajem i značajem, pri tome zaboravljajući da je tragično nastradali - bivši saradnik DB.
  • Pedja

    05.04.2019 22:32
    Neka ponovi...
    ...ono što je govorio o Ćuruviji pre 20 godina.
  • Мунгос

    05.04.2019 21:09
    Неко NN лице је убило Славка Ћурувију, а за то су осуђени неки људи. Правда је задовољена, зато што је суђење било у свему према правним тековинама Европске Уније.
    Не знамо ко је NN лице. То је ипак пропуст, могли су да нађу неког Звездана Јовановића.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna