Autor: Tanjug, Beta

Info
17.04.2019.
13:37
Leks specijalis je političko i socijalno rešenje kojim je država izašla u susret zaduženima koji su postali socijalni slučajevi zato što su uzeli kredite u švajcarskim francima, izjavila je danas predsednica Odbora za finansije Narodne skupštine Aleksandra Tomić.
  • Budala

    18.04.2019 08:40
    Placa
    Nije mi jasno sa kojim pravom drzava daje 11 milijardi dinara za resavanje privatne greske pojedinih gradjana. Nije vladajuca koalicija izvadila iz svog dzepa novce da resi problem jadnicima koji su uzimali kredite, vec se razbacuju parama jadnih poreskih obaveznika i svih nas koji kroz neposrednu maloprodaju placamo PDV. Zasto bi mi placali necije greske? Ocigledno Vucic nije u stanju da se suprotstavi bankama, jer dug ne moze da se obrise, mora da se plati. Pa ajde da platimo svi zajedno hahahaa. Mozda bi mogao da smanji penzionerima jos malo penzije pa od toga da vrati preostale dugove u svajcarcima??
  • GorD

    17.04.2019 21:42
    Država spašava banke
    Po ko zna koji put država podilazi bankama. Od kada se onaj sa rukom u tuđem džepu pita za uslove pristupa džepu, i unižava sudstvo, pravdu i građane.
  • GorD

    17.04.2019 21:39
    Država spašava banke
    Po ko zna koji put država podilazi bankama. Od kada se onaj sa rukom u tuđem džepu pita za uslove pristupa džepu, i unižava sudstvo, pravdu i građane.
  • Ja

    17.04.2019 15:50
    Pa ja kroz porez ne bih hteo da plaćam tuđe greške,nebitno čije,banke,državne ili privatnih lica,zašto?
  • Ko

    17.04.2019 15:41
    Država pomogla bankama, i direktno utiče ovim zakonom na sud i tužbe protiv banaka....
    Medijski se obmanjuje narod, o davanju novca za pomoć korisnicima chf kredita...
    Ništa nismo dobili biće još teže....jer sudovi ne mogu da rade po zakonu....
    Ucenjivački lex specijalis. Dobar jedino Jeleni Pavlović shf Srbija...jer su joj otplatili kredit.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna