Autor: Al Džazira, Rojters

Info
04.05.2019.
14:17
Severna Koreja je smanjila iznos hrane koja je količinski određena građanima, pa tako sad mogu da pojedu dnevno samo 300 grama, što je najniži iznos u istoriji za ovo doba godine, a dodatni rezovi su izgledni nakon najgore žetve u poslednjih nekoliko decenija, objavile su Ujedinjene nacije.
  • KikDzokVuc

    04.05.2019 19:36
    Ocekivano
    Kakve su ovo neutemeljene optuzbe protiv slobodaNskog naroda i mudrog rukovodstva?
    Apsolutno je netacno da ljudi nemaju sta da jedu; mogu da jedu atomske bombe, od nedavno i hidrogenske, zatim rakete dugog, srednjeg i kratkog dometa. Tu su onda tenkovi, topovi, avioni, podmornice (plodovi mora su vrlo vazni u ishrani).
    Zasto pisem o zemlji koja je na drugom kraju sveta? Zato sto mnogi u Srbiji hoce da se na nju ugledaju. Treba im to priustiti. Dozivotno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna