Autor: Danas

Info
08.05.2019.
17:58 > 19:30
Pre mesec dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srpska napredna stranka uoči Đurđevdana (6. maj), ako takse ne budu ukinute, izaći sa merama protiv Prištine, o kojima će biti odlučeno na posebnoj sednici Glavnog odbora SNS-a.
  • Remus

    09.05.2019 14:25
    Zanimljivo je da u celoj srpskoj Vladi ne postoji osoba koja ima elementarno poznavanje ekonomije pa da savetuje kolege da se odustane od ovako bizarnih izjava. Ja, licno, ni amebama ne bih imao obraza plasirati ovakve nonsense o "gubicima Srbije". Da pojasnim. Ako je planirani bruto prihod od izvoza na Kosovo u odredjenom vremenskom periodu, recimo, 500 miliona Evra i ako je on zabranjen tada je moguca steta za Srbiju u visini bruto profita (profit sa porezima) koji bi se ostvario tim izvozom. Napisao sam „moguca steta“ jer se roba moze uvek, poslovnim politikama preduzeca, presmeriti u druge kanale prodaje i eliminisati bilo kakvu „stetu“. Znaci, ne postoji negde neka kolicina proizvedene robe koja se moze prodati samo na Kosovu a ako se to ne desi ta ce roba propasti jer nikome drugom ne treba kao sto nam sugerise Predsednik, Vlada i njeni ministri.
  • VladaN

    08.05.2019 22:08
    Kakve mere?
    Vučić je bio predsednik Vlade koja je potposala i implementirala bespogovorno Briselski sporazum i time zacementirala drzavnost Kosovs. Sada palamudi o priznanju u okviru nekih njegovih granica. Kakve onda mete moze ova Vlada da uvede, pardon , SNS? Ko je ovde lud? Partija ce da uvede mere nekome? Ovo je otislo predaleko. Vucic je nekontrolisani bolesnil koji svakim danom nanosi sve vise stete ovome sto je preostalo posle njega i njegove bulumente.
  • Bela Lagonda

    08.05.2019 20:43
    Glavni odbor SNS = vlada?
    Mislio sam da se po zakonu o tim stvarima odluke donose u Vladi, kad ono... na glavnom odboru SNS-a... Srbistan, brale, šta se uopšte i čudim? :(
  • lala4ever

    08.05.2019 20:20
    Uczaprnje
    Iste one koje je krajem 1989. uvela Sloveniji (zbog zabrane Miloševićevog mitinga u Ljubljani). :D
  • Lala

    08.05.2019 19:44
    Ako je ukupan izvoz trebalo da iznosi oko 500 miliona eura potpuno je besmisleno tvrditi "da ce steta po srpsku privredu biti isto toliko.tj 500 miliona eura.".To bi moglo biti tacno jedino ako bi se sva ta roba bacila ,sto uopste nije tacno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna