Autor: CINS

Info
19.05.2019.
19:48 > 08:41
Zbog lažnih izjava na osnovu kojih su građani dobijali novac za obnovu kuća i stanova nakon poplava 2014, tužilaštvima je stiglo više od hiljadu i po krivičnih prijava.
  • Gradanjin NS

    19.05.2019 16:00
    koja je pouka?

    Da li to znači da treba da sumnjam gde su završili dobrovoljni prilozi koje smo uplaćivali? Da li ćemo sledeći put hteti? Zašto stalno moramo da sumnjamo u nešto? Da li reč poverenje u ovom društvu nešto znači? Da li bi ovakve slučajeve trebalo javno obznaniti i moralno i materijalno sankcionisati kao primer budućim pokušajima da se ovakve situacije koriste za sticanje lične koristi?

    Gospodo, ako nemate adekvatne odgovore na ova pitanja, društvo kao zajednica nam ne treba, što bi bilo poražavajuće saznanje za svakog ko se označava pojmom "čovek".

    Prijatan dan.
  • Pravi Opalim te g...

    19.05.2019 12:40
    Trebalo je namaci para nekome.
  • BulevarEvrope

    19.05.2019 10:26
    Cuj 1501 prijava!? Da ne bi trebalo da tu bude jos koja nula mozda?
    I kome da vrate te pare, drugim lopovima?

    Prikladniji termin od tih 'prevara' i 'zloupotreba' je kleptomanija. Ova socijalna epidemija bukvalno je zastupljena u svim drustvenim sverama i galopirajuce evoluira.
    Od svih oboljenja koje je zahvatilo drzavu (pa i region) kleptomanija je ubedljivo najmalignija. Od sitnog levacenja i kraduckanja do kradja komplet rudnika zlata i sl.

    Primer kleptomanske lancane rekacije: subjekat A krade, subjekat B takmicarski i revansiticki nastrojen krade jos vise, zatim u igru ulazi subjekat C, pred kojim se stvorilo plodno tle da se vrse mahinacije do mile volje.
    I tako dolazimo do sadasnje situacije u kojem je drustvo bukvalno pred kolapsom. Ili je do kolapsa mozda odavno i doslo ...
  • Bg ne sme pasti

    19.05.2019 10:14
    to je naredjenje
    A Cuckovic... nikom nista, pojela Maca... eno ga i dalje vodi Obrenovac.
  • EU

    19.05.2019 08:36
    Srbija - bozja kazna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna