Autor: Beta

Info
23.05.2019.
19:45
Nigerijska vlada je zbog nedostatka novca zatvorila ambasade u tri zemlje, među kojima je i Srbija, i smanjila broj zaposlenih u jednoj ambasadi, rekao je ministar spoljnih poslova te zemlje Džefri Onjiama, preneli su lokalni mediji.
  • Ivan MIskovi

    23.05.2019 23:56
    Ilirska 32
    Radio sam u Nigeriji. Cetvrta najbogatija zemlja sa naftom koju sisaju Talijani, Englezi, Portugalci, Francuzi i nekoliko Americkih firmi. Biliarde dolara nafte godisnje. Narod gladan jadan. Moderno robovlasnistvo i kolonializam se nastavlja.
  • Akumbo Dugovara

    23.05.2019 20:46
    AAaaa, zasto. a ja bas dobio nasledstvo, evo imam i mail. Doduse moram da uplatim neku sicu a sada i ovo. E a taman sam se nadeo naskedstvo mog davno izgubljenog pretka iz Nigerije....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna