Autor: RTS, Blic

Info
31.05.2019.
09:17
Stanje pune borbene gotovosti Vojske i policijskih jedinica, uvedeno zbog akcije kosovske policije na severu Kosova i dalje traje, a trajaće dok se ne proceni da su rizik više ne postoji, rekao je za RTS ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.
  • Dok narod

    31.05.2019 16:14
    Strahuje da ne dođe do rata, vaši glasnogovornici smeju se, sede u čardi i cepaju jagnjetinu uz najskuplje vino
  • Dragan

    31.05.2019 15:17
    .
    Da vidim Vučića, Stefanovića i Vulina u prvim redovima sa lunom ratnom opremom, dok se ne ukine vandredno stanje. Oni koji su pokrali sve i koji huškaju na rat, sada hoće opet da šalju ljude da ginu. Mater svima...
  • Hahaha

    31.05.2019 13:47
    Pracke na gotovs! Kada ste oteli ono sto nam je Tito stvorio, JNA, mogli ste da srbujete po komsijama a sada ste smesniji od Alan Forda.
  • Kalif umesto kalifa

    31.05.2019 13:43
    Ono što Stefanović govori je izuzetno opasno. On kaže da će borbena gotovost ostati dok predsednik ne odluči drugačije. To znači da je sva vlast skoncentrisana u rukama jednog čoveka. Gde je tu vlada, gde je premijer, gde je vojni kursadžija-ministar?
  • Joca

    31.05.2019 11:09
    To je kao da uvodiš punu borbenu gotovost zbog akcije kazahstanske policije koja sprovodi svoje zakone nad državljanima ove države jer "je Srbija odlučna da zaštiti svoj narod".

    Kosova više nema, to je druga država, koja ima svoje državne organe i sve što uz to ide. Gotovo, ende, ćao. To je činjenica ma šta ko mislio, a ovi "naši" su izgleda rešeni da vaskrsnu devedesete.

    Ni sada ne valja, ali barem nema rata, inflacije, praznih prodavnica i redova.
  • Pamtite

    31.05.2019 09:59
    Ono što će se u praksi dogoditi, to je da će jedna naša susedna zemlja, članica NATO-a, dobiti naređenje NATO komande da izazove incident s nama, kako bi privukla vojsku na severozapad zemlje. Kojim povodom će se i desiti mobilizacija kod nas.
    E, tek će se nakon toga desiti problem sa Kosovom, odnosno pokušajem prisvajanja Preševske doline, između ostalog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna