Autor: Politika

Info
04.06.2019.
11:54 > 12:19
Postupak unovčavanja celookupne imovine pančevačke Azotare trenutno je u toku, a prodaje si i otpadni materijal sa postrojenja "Amonijak dva" i pogona NPK.
  • Jeremja

    15.07.2019 20:03
    Vejavop@ gmail.com
    Sve je to smisljeno klasican lopovluk!!Nije zastarela oprema,sve je to moglo da se sredi i da rsdi.Neda Vucic ,koj unistava Srbsku poljoprivredu:IMT,Rakovica,PKB,zatim Azotara!Rezultati su fingirani o gubicima i cilj je ostvaren!!
  • Sumnjičav

    04.06.2019 21:46
    za Neko iz mase
    Znaci ko god da se prijavi kao potencijalni kupac, imaće mogućnost uvida u izveštaj o kategorizaciji otpada (opasnog ili ne) koji je potpisala ovlašćena laboratorija. Takođe, iz izveštaja će videti i u kom periodu je otpadni materijal nastao, jer ako se ne varam opasan otpad može da se zadržava na privremenom skladištu do godinu dana kada je krajnji rok za neki od načina sigurnog zbrinjavanja. Što se tiče neopasnog materijala, ako se ne varam, važno ga je pravilno skladištiti ali takođe zbrinuti.
    Ali srećom kao što je rekao Neko iz mase, služba za zaštitu životne sredine pri Azotari je sigurno preduzela sve neophodne mere kako bi postupila po zakonu.
    Ili je možda Zoran, poučen prethodnim vestima o opasnom otpadu, ipak s razlogom napisao komentar.
  • Neko iz mase

    04.06.2019 17:00
    Za Zorana
    Na sreću Azotara ima svoju službu za zaštitu životne sredine koja se brine o kategorizaciji otpada, tako da nema potrebe za brigom.
  • Zoran

    04.06.2019 14:11
    Otpadni materijal
    Nadam se da grešim, ali otpadni materijal iz pogona kao što je proizvodnja đubriva zahteva karakterizaciju kako bi se utvrdilo da li je OPASAN otpad. Bar bi iz Ministarstva to trebali znati pre nego li otpočne prodaja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna