Autor: Beta

Info
04.06.2019.
20:30
Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić izjavio je danas da je oglašavanje Visokog saveta sudstva (VSS), kojim se osuđuju napadi poslanika vladajuće koalicije na njega, korak kojim se brani integritet pravosuđa i da je oglašavanje važnije za to telo, nego za njegov slučaj.
  • @Gledam

    05.09.2019 18:32
    Varaš se sinko, varaš
    Slobodan ko ptica. Ni član, ni na državnim jaslama. Šta ćeš sad? Ne veruješ da postoje oni koji misle drugaćije od tebe a da nisu ucenjeni? E pa zato ne razumeš ni društvo u kojem živiš.
  • milicica

    05.06.2019 10:22
    da se radi
    O nepristasnom sudiji koji prema delu onih koji komentarisu sudiju objasnio bi ili bar pokusao da objasni zasto je protiv a radi stvari to jest ucestvuje u necemu sto nebi smeo kao recimo NVO OCITO RACUNA NA DOBITAK U KARIJERI NAKON NADA SE POZITIVNIH IZBORA
  • Gledam

    04.06.2019 23:56
    Ućari
    @Čitam i ne verujem
    @Ogist Rodin

    A jel vas ikad bar malo sramota što za nešto para ili položaja pljujete na bilo koga ili je vaš sitni ćar važniji od svega i hoćete li biti zaista srećni sa svojom ćari u nesrećenom društvu?

  • joca

    04.06.2019 23:47
    pitam
    Ni VSS ni AKV ni sudija Majic nemaju komentar na kritiku u vezi njegovog članstva u NVO CEPRIS gde je on kao sudija član sa dvokatima i tužiocima.

    Istovremeno Majic omalovažsva najviše telo sudske vlasti (VSS) tvrdeći da isto nije institucionalizovano.
  • Čitam i ne verujem

    04.06.2019 22:05
    A još nisam ni pravnik
    Sudija koji zamera izvršnoj vlasti kada se žali na rad sudova a on individualnim istupanjem (blogom i u medijima) i kroz NGO sektor može da kritikuje zakonodavne predloge, tako da sada svi znamo da on u apelaciji nije za doživotnu bez prava na uslovni otpust za ubice dece, trudnica, invalida i starijih. Prima platu od preko 2500 evra, honorare preko NGO gde potencijalno može da se dogovara sa advokatima i tužiocima i šta još? Nezavistan, nepristrasan?
  • Ogist Rodin

    04.06.2019 21:20
    Mislilac
    Podela vlasti je temelj demokratije i trebalo bi da i kod nas ima takav status. Medjutim, iz teksta sledi da nije u redu tj. zabranjeno je, zbog podele vlasti, da zakonodavna vlast (poslanici u skupstini) kritikuju sudsku (Majica) a dopusteno je obratno, da Majic, kao deo sudske vlasti, kritikuje rad zakonodavne vlasti (rad Narodne skupstine). Ima li tu logike?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna