Autor: Fonet

Info
06.06.2019.
11:49
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, rekla je da su kritike Stranke slobode i pravde i Pokreta Dveri u vezi sa cenama putarina primer demagogije opozicionih političara koji gledaju samo svoje interese i rejting.
  • /

    07.06.2019 10:09
    /
    naš čovek uvek nekako iznađe način da ne plati evropsku putarinu, makar morao na vrh Alpa da se popne sve vozeći tamošnjim kozjim stazama, preuzimajući rizik da ne siđe odande, pa će se tako vladati i na ovdašnjim svemrkelinim, sveveljinim i svezorkinim koridorima. Dakle, tek ima da se procenjuje državni graditeljski fijasko pokrenut 2001., od samo ? biliončića evra, ? raseljenih lica, tesnih tunela koji prokišnjavaju i brda koja se obrušavaju na puteve i raznih zgusnutih građevinskih konstrukcija, izlobiran od strane baltičkih zemalja u Helsinkiju nedavne 1997., a sve po meri međunarodnih finansijskih institucija i po džepu naivnih i u Evropu verujućih ovde.
  • Dr Miggyy

    07.06.2019 07:23
    MOŽE, KADA SE HOĆE?
    Većeg demagoga od ministarke Mihajlović ne postoji u vrhu politike. Sada se zdušno zalaže za poskupljenje putarine, a da li se seća šta je sve pričala prošle godine, kada je Drobnjak predložio povećanje putarine. Zbog toga je tada na njemu bačeno puno "drva i kamenje", pa se odustalo o promeni cene. Zašto on, kada je ona važnija?
  • Djura

    07.06.2019 01:36
    Reci ti nama inzenjer Zorka, kako se racuna staticki neodredjena greda? Ne brini ne pitam za dolare to nije tvoja struka, vec nesto strucno da mi odgovoris? Objasni ti nama inzenjer Zorka?
  • najskuplja putarina

    06.06.2019 19:12
    Najskuplja putarina u Evropi, najskuplji benzin u Evropi.
    Al sta znaju vasi glasaci, oni ne idu u Evropu. I slabo se voze autoputem.
  • jo

    06.06.2019 14:40
    Primer
    Reci ti nama Zorka ko je lapavao državni šljunak pa prodavao za taj tvoj autoput
  • DragChe

    06.06.2019 13:03
    Dupla pljacka i tacka
    Em je putarina preskupa (mojim vozilom mi je od NS do granice potrebno oko 20 lit dizela sto je oko 3400 dinara, sto ce reci da je putarina oko 50% potrosenog goriva, malo mnogo). Izgradnja auto puta preskupa, jer treba namiriti mnogo stranacke infrastrukture, zaduziti sto vise gradjana i pokrasti sto vise novca (prelivanje budzetskih para u stranacke dzepove). Ovakav autoput ne bi smeo da kosta vise od 2 mil dolara po kilometru, a kod nas kosta 8. Zato se na njihovom mestu nebih previse hvalio kilometrima autoputa jer se tu samo vidi koliko su ukrali. Magistralni i lokalni putevi, kojima se vecina gradjana svakodnevno vodi se nikako ili se veoma lose odrzavaju, jer na takvim putevima se ne naplacuje putarina, pa ih bas briga, a dodatno ih habaju kamioni koji izbegavaju placanje putarine na autoputu, jer stoka nece da im na ulasku u zemlju naplati vinjetu. Nama se kola raspadaju, vise servisiranja vise PDVa. Sve je podredjeno pljacki naroda.
  • Lala

    06.06.2019 12:58
    Lopine
    Moraju da dignu putarine jel su poskupeli sendviči, a idu i izbori pa će trebati keša za glasove. Fuj. Svi ste isti, (političari) samo sebe gledate
  • Lala

    06.06.2019 12:22
    Ova ce k'o Ljajic da promeni sva ministarstva pricajuci isto!
  • Brus Vilis

    06.06.2019 12:21
    "Kad primitivci uzjašu na vlast ispada iz igre dostojanstvo i čast..."
  • Demagog XL

    06.06.2019 12:07
    Demagogija je da vi stalno lažete kako imate najteža gradilišta u Evropi, demagogija je da lažete kako su nam putevi dobri. Da je poštenja, vi lično bi robijali za svu štetu koju trpe naša teškom mukom kupljena vozila, što ostavljaju točkove po rupama za koje ste VI NEODGOVORNI!
  • Krugilo

    06.06.2019 11:55
    Samo kad ne vadite DS iz usta. Davnoprošlo vreme, ministarka.
    Prekinite da se vadite na stvari od pre dvadeset godina. Nije vas sve sramota koliko lupetate.
    Gadite mi se svi odreda već.
    I proverite šta zapravo znači reč "demagogija", neuki buljuku zanatlija. Pu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna