Autor: Beta

Info
19.06.2019.
20:59 > 21:39
Poslanici u Skupštini Srbije su na sednici na kojoj se razmatra izveštaj o radu Fiskalnog saveta za 2018. godinu polemisali o mogućim novim fiskalnim pravilima, završnom računu državnog budžeta i o tome da li su neki od navoda članova Fiskalnog saveta politički i liče li na kritike iz opozicije.
  • 0344

    19.06.2019 23:38
    Da su se otimale plate i penzije to je tacno, pa ko god da je to rekao. Da je zabrana zaposljavanja jedna od najvecih prevara AV i kompanije i to je tacno. Zvanicno zabrana je vazila, a nadlezni drzavni organ, citaj SNS, je, ako proceni da postoji potreba, mogao da zaposli koga hoce. Bez konkursa, bez propisane zakonske procedure zaposlili su iskljucivo partijske kadrove, i to ne da rade vec da naplate stranacke zasluge. Milicevic bolje da cuti, pametniji je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna