Autor: 021.rs

Info
01.07.2019.
14:04 > 14:21
Inicijativa za ograničeno emitovanje rijaliti programa na domaćim kanalima sakupila je više od 30.000 potpisa, saopštili su organizatori.
  • samo da pitam?

    02.07.2019 04:03
    @Shimmy
    Takvi "slobodarski" likovi i kreature, nažalost već odavno su se "skrili", pa eto i došli na vlas' sa manjin prekidima još pre tridesetak godina pa sad čak i pripovedaju na retkim slobodnim portalima u ovoj bestragiji, o demokratiji i slobodi. Šta misliš kakvi su tek oni fašisti kad su se tako kamuflirali da pričaju eto i o "slobodarskom" duhu????
    Ispod kog kamena su tek takvi se ispileli???
  • Buldozer

    01.07.2019 22:00
    @kimi
    Ako je tebi "elita" Ceca sa familijom, Karleusa, Brena i njene Grand pevaljke, prasece njuske iz Jagodine i Zitoradja, glupi fudbaleri, propagandno-potkupljivi novinari Pink-a, Happy-ja, Informera, Svinjskog Telegrafa,... onda si gadno izmanipulisan ili su ti mediji ovih 30 godina pojeli sve sive celije koje imas.
  • kimi

    01.07.2019 20:43
    @Nora

    A zasto moramo svi da gledamo samo "elite" gospodjice moralistkinjo Nora?
    Zar ih ne gledamo svaki J dan na TV, na netu, na sportskim terenima, itd itd? Zar vam toliko smeta kada neko ko nije "elita" ,jer za vas svako ko nije "elita" treba da bude nevidljiv kanda?..

    ps hvala 021 sto mi ne objavi komentar..
  • Terazijski Crnogorac

    01.07.2019 20:27
    Zemlja gruva.
    Rijaliti programe ne treba zabranjivati. Neka budu u vecernjim satima i neka se dodatno placaju.
  • Мунгос

    01.07.2019 20:25
    Ја сам за реалити, само за онакав какав је у Европи.
  • Nora

    01.07.2019 17:46
    Zasto
    Nije problem rijaliti ukoliko su ucesnici na primer kao u Italijanskom ili Ruskom rijalitiju ( poznati sportisti, uspesni advokati, uspesni studenti, uspesne sekretarice, inzenjeri i sl. Intelektualci ) Problem je kada u rijalitiju promovisete prostituciju, drogu,alkohol, dilere i sl. Ako samo u isti taj plac stavite zaista uspesne ljude ,glumce i sl.to moze da poprimi sasvim elitni deo populacije...ovako ispada da se Srbi loze na sljam i propalice. Mislim pogledajte Italy rijality
  • Mela

    01.07.2019 17:20
    Nešto ne valja
    Ili je malo građana reagovalo ili ste potpise skupljali na pogrešnom mestu...
    Očigledno je ovo drugo, tj. Slabo organizovano
  • apink i Hepi

    01.07.2019 15:47
    Sve je to Ok. Međuti Pink i Hepi imaju rijaliti i informativni program. Treba im oduzeti nacionalnu frekvenciju.
  • Cubi

    01.07.2019 14:50
    Dragi moji Novoosadjani ovo je slaba podrška, moja poruka je nemojte se predati, učestvujte u podršci protiv ovakvih trovačkih sadržaja i pošto vidim da neki od mojih gradjana po efektu Štokholmskog sindroma počinju da se seljače i slusaju idjtv, Acu Lukasa i slicne a to ranije nisu radili, porucujem im da se nedaju i da se osveste i da ne potpadaju pod uticaj onih koji su došli, pootvarali kojekavke rupe po gradu radi pranja para od droge i slicnih kriminalnih radnji a koji pokusavaju da nametnu tu smrdljivu nekulturu bahatih, primitivnih i nesvesnih..
  • Shimmy

    01.07.2019 14:41
    ForFreedom
    Jadno i bedno, fasisticki i zabranama "u ime kulture".
    Onaj ko je spreman da se odrekne malo slobode zarad malo sigurnosti, ne zasluzuje ni jedno ni drugo!
    Uvek za slobodu i uvek za izbor, e sad to sto narod na ovim prostorima kad ga se pusti da bira, on izabere najgore, to je vec druga stvar.
    E pa cenzuristi i potpisnici peticije, treba vam dati na znanje da se kultura nikad na silu nije mogla nauciti, pa nece ni sada....
    "U ime kulture, u ime dece, u ime hrista, partije, zivotinja itd..", cenzuristi i fasisti su uvek znali dobro da se sakriju i kamufliraju u drustvo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna