Autor: Tanjug

Info
02.07.2019.
21:59 > 22:24
U čak 90 odsto jedinica lokalne samouprave (JLS) u Srbiji, matične knjige su prebačene u elektronski format i prebačene na Centralnu servisnu magistralu organa (CSM), dok će u narednom periodu veliki broj JLS raditi na unapređenju pružanja eUsluga građanima, saopštio je program Swis Pro koji sprovodi UNOPS u Srbiji.
  • hm

    03.07.2019 13:01
    Voleo bih da znam koliko su ovi sistemi bezbedni i ko sve ima uvida u podatke i ko sve ima prava da menja podatke. "Švajcarski" nije ćebe koje će prekriti sva pitanja oko bezbednosti. Da li vlast ima sav monopol nad podacima ili je agencija autonomna i čuva podtke o svima koji su prosledili bilo kakav uvid u podatke? I da - da li se lozinke čuvaju u tekst fajlu? Da li postoji plan opismenjivanja regiona Jugoistočne Srbije ili se samo očekuju rezultati? Možda nemamo dovoljno nezaposlenih?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna