Autor: Beta, N1

Info
05.07.2019.
18:41
Sudbina jedine beogradske pivare je za sada neizvesna, a mediji od jutros prenose različite informacije - od toga da su radnici u pogonima BIP-a dobili otkaze do vesti da su svi zaposleni na kolektivnom odmoru do sredine jula.
  • Laloš

    06.07.2019 21:00
    @Nick

    Meni žao Kvasa obožavam BIPov Kvas jedini pravi (pored ruskog).
  • Nick

    06.07.2019 12:29
    @Laloš
    Tačno je prijatelju kako si naveo - ko je bio u Dablinu i obišao pivaru jasno mu je o čemu pričaš. Šteta za BIP, čak ni ovo novo pivo koje su izbacivali nije bilo loše, po meni bilo je iznad Lava, Jelena a dve klase iznad Lowenbrau (koji se prodaje kod nas), apatinskog i Meraka. Koštalo je 50tak din 0,5l i to je bila prava mera (posle su podigli na 57-60 din čime su cenovno ušli u klasu znatno boljeg Laškog i NS Amstela). Ono sa fotkama fudbalera na etiketi je bilo dosta odbojno i džiberski. Sve u svemu - šteta!
  • Laloš

    06.07.2019 10:58
    Nije BIP Guinness. Jedina sličnost između ovih pivara je da su im proizvodni pogoni blizu centra glavnih gradova. Naravno da će BIP ov pogon biti srušen i da će na njegovom mestu "Arapi" izgraditi stambene zgrade i tržne centre. Dok će Guinness i dalje proizvoditi i zaradjivati milijarde a proizvodni pogon ce posećivati hiljade turista svake godine. E zato Srbija neće nikad biti kao Irska.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna