Autor: Beta

Info
06.07.2019.
12:43 > 13:53
Međunarodna zajednica i Evropska unija se ponašaju kao duhovne vođe, "monasi sa Tibeta", zalažu se za mir u svetu, umesto da vode EU i jasno izriču svoje stavove, izavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.
  • /

    06.07.2019 15:12
    /
    Sve više iznenađuju načini obraćanja i rečnik političara u ovoj zemlji. Je li stvarno bilo potrebno da se EU nazovu "tibetanskim monasima"? Je li to rečnik ministra u bilo kojoj iole pristojnoj zemlji?

    Mogu da razumem kada političar želi da slikovito prikaže nečije stavove, ali ovakvo obraćanje više liči na rijaliti šou i popularizaciju primitivizma.

    I hajde da je to rekao neko od novopečenih "doktora", ali ovog čoveka gledam još od devedesetih godina kako se, bez preterivanja, vrzma po političkoj sceni. Očigledno, ispiranje mozga deluje na sve.
  • Петровград

    06.07.2019 14:43
    Кипарско коферче
    Овај задрти комуниста није легитимни представник српског народа. Остави нас више на миру!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna