Autor: Beta

Info
07.07.2019.
10:32
Fabrike srpske vojne industrije sve bolje posluju na Bliskom istoku a više od trećine svog naoružanja i vojne opreme koje se izveze odlazi u Ujedinjene Arapske Emirate (UAE) i Saudijsku Arabiju.
  • Preambula

    08.07.2019 13:21
    A zanimljivo da Namenska radi sa minusom. Da nisam glup,pomislio bi da vecinu tog novca pokradu mrmoti. Ovako,znam da je to sigurno dobro za Srbiju.
  • ...

    07.07.2019 17:13
    Da i mi damo doprinos ubijanju...
  • milovan m

    07.07.2019 14:14
    Kako gazda kaze...
    - Svo navedeno oruzje i municija se izvozi po nalogu SAD (placaju Arapi) a distribuira se islamskim teroristima po arapskim zemljama (koje, naravno, podrzavaju SAD, UAE i Suadijska Arabija).
    - U tekstu su navedeni razni kalibri "kojecega" sto Srbija izvozi. Od svega navedenog samo minobacaci 60mm i municija za njih pripadaju takozvanom "Zapadnom tipu oruzja/municije" (koriste ga NATO, EU i ostale drzave-saveznici SAD) dok sve ostalo pripada tkz "Istocnom tipu" odn. orudjima i oruzjima sovjetskog/ruskog/kineskog porekla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna