Autor: FoNet

Info
27.07.2019.
20:26
Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije odbacio je kao "najobičnije manipulacije" tvrdnje da se unutar Srpske pravoslavne crkve vodi borba za tron patrijarha i da jedna struja vladika pokušava njega da ustoliči kao budućeg poglavara SPC.
  • Preambula

    28.07.2019 00:03
    Interesna Zajednica. Samo nas za finansije ne pitajte. Finansijski feudalni koordinatni sistem tajnovitiji od masona.
  • Dragojlo

    27.07.2019 23:45
    Svakih par dana SPC dobija od drzave tj od naroda po pola miliona evra.Te pare se slivaju kod njih da bi imali jer im kao treba. Na veliku zalost,duhovnost i vera kod naroda je na nuli upravo zbog ovih nazovi svestenih lica.Uzimaju samo pare i bogate se,a ovamo kao svestena lica.Unistili su narod totalno sa njihovim ponasanjem.Samo da se proveri sta su sve radili pre nego sto su se zamonasili.Beze od zakona u manastire i unistavaju pravoslavlje.A taj porfirije je napravio haos u koviljskom manastiru,zato je preko politike pobegao u hrvatsku....
  • Петровград

    27.07.2019 21:16
    Само СПЦ, СПЦ, СПЦ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna