Autor: Beta

Info
01.08.2019.
08:55
Srpski član Prededništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Bosna i Hercegovina pokazala da je nesposobna i nepotrebna zemlja i da ne može da ostvari nijedan dobar rezultat.
  • Мунгос

    02.08.2019 12:29
    Овај виче „Влаји су нас окупирали“. Ја вичем „ЕУ нас је окупирала“. Демокретени вичу „Радикални напрдњаци су нас окупирали“. Све псовка до псовке.
    Покушали су тако морнари да одуче од псовки једног папагаја, кога су вртели, вртели у једном кавезу, да му центрифугална сила избаци све псовке из главе. Када су престали да га врте, и пустили из кавеза, био је то Ара папагај, он се стресао и као за себе рекао „Хвала qрцу, престаде и ова бура“.
    Могао би неко да нас одучи од ових глупости на једноставан начин: Да нам још једном поклони комунизам. Боље то него ропство у регији Западни Балкан.
  • Kradkal je dijagnoza

    01.08.2019 12:33
    Vojvodinu ste već okupirali, Vlaji! Neće niko u rat radi vaše pljačke, ubijanja, silovanja i vaše četničke džamahirije! Možda samo vaše zeme, radkalni naprdnjaci, ali njih niko ne bi žalio!
  • Мунгос

    01.08.2019 12:00
    У праву је Додик.
    Мене БиХ асоцира на Европску Унију. Заступљени сви ентитети, савети министара, комитети,….., све живо, а правог владара нико не види.
    Па како да га види, када је заклоњен сенком.
    Па ето тај из сенке је напујдао неке из врха БиХ да примене Венецуелански принцип: Да неког српског Квислинга прогласе за српског представника или председника, а потом да се јави неки Педи или профашиста Валентин Инцко, па Француска, Немачка, Хрватска, Црна Гора,….. и кажу:
    „Ми признајемо овог српског Хуана Гваида, честитамо српском народу на новоизабраном демократском председнику“.
  • Alibaba

    01.08.2019 10:37
    Dokle god si ti na vlasti bice propala
  • Mile

    01.08.2019 09:45
    Da, da, jedino je dobra za pljačku a da te ne uhvate. Gotovo kao Srbija.
  • pablo psihopata

    01.08.2019 09:43
    tako treba
    dodik je za njih otrov

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna