Autor: Novosti

Info
04.08.2019.
15:06
Vlada Srbije donela je na poslednjoj sednici Uredbu o kriterijumima i načinu izbora strateškog partnera i stručnog nadzora nad izvođenjem radova na realizaciji projekta izgradnje infrastrukturnog koridora auto-puta E-761, deonica Pojate-Preljina (Moravski koridor).
  • Milka

    04.08.2019 19:46
    Mi i evropska praksa
    Da li će izbor vršioca stručnog nadzora Moravskog koridora nad izvođenjem radova biti sličan kao u slučaju Koridora 10? Zna se samo da se v.d. direktora Koridora Srbije i dalje ne seća ko je sedeo za volanom bolida koji je usmrtio ženu na naplatnoj rampi Doljevac i da, po pojavi pukotina na novootvorenoj deonici autoputa kod Grdelice, šef nadzora Nadzornog organa u kompaniji "Luis Berger" Entoni O' Nil objašnjava da je pojavljivanje pukotina uobičajeno kada je reč o asfaltiranju „svuda u svetu“. Da li je to najbolja evropska praksa Vlade Srbije?
  • Dzo

    04.08.2019 19:46
    Kakva strucnost ministarke takav kvalitet puteva. Iionako su kupili helihoptere kojima ce se SNS-ovci voziti. Oni taj ne kvalitet puteva nece ni osetiti.
  • StAV

    04.08.2019 19:04
    Geografija
    Pojate i Preljina su u Vojvodini? Onda nista...
  • Kazablanka

    04.08.2019 18:02
    A ministarka Swiss sta kaze?
    A strucnost nije bitna. Kvalitet izvodjenja i cena su bitniji..ko da vise ..U Svajcarskoj bi za novi autoput koji puca jos pre otvaranja neko isao u zatvor a kod se takvi odmah kandiduju za ambasadore ili napreduju u politickoj hijerarhiji.
    Obavezno da sagrade i igraonice duz puta da Swiss ministarka ima gde da se klacka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna