Autor: Dnevnik

Info
07.08.2019.
10:45
Svega 30 odsto radnika je u poslednjih 15 godina uspelo da naplati štetu koja im je pričinjena na radu.
  • antifond

    07.08.2019 12:41
    tvrdičluk
    Poštedite nas molim vas filozofiranja vi iz UPS, oduvek bilo i biće: za kog se osiguravača poslodavac opredeli, i njegove opšte i posebne uslove osiguranja, tako će biti i zaposlenima kod poslodavaca, pa ako su osigurani u toku 24 h za sve vreme rada i nerada, to će i naplatiti, ako su ovi izmirili obaveze prema osiguravaču, a ako nisu, nego su samo pro forme potpisali sa osiguravajućom kućom polise, ili ako su izuzeli osiguranje za obavljanje određenih opasnih poslova ili makar za određen deo dana ili u toku noći, onda to za sve znači da će dobiti šipak. A ako nisu ni prijavili radnike, niti su za njih predvideli ni lična zaštitna sredstva, ni opremu, onda zašto bi ih osiguravali? To sa fondovima je čista manipulacija, da i dalje negujemo rad na crno i da ne prijavljujemo radnike. Fondovi ne mogu zameniti osiguravajuće kuće, kada je zaštita na radu po sredi, to nikako.
  • fokan

    07.08.2019 11:25
    Zaštitta na radu
    Ajd čik onda reci nema para za odela, rukavice i sl... ili nemoj kontrolisati kako se ponašaju zaposleni, bezbedno ili kako je njima po volji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna