Autor: Južne vesti

Info
08.08.2019.
09:59
Mladić S. K. (20) poginuo je na licu mesta kada ga je udario automobil u Niškoj Banji.
  • zekan

    08.08.2019 12:36
    .
    Staneš tako nekome da pomogneš u nevolji, ucinis dobro delo i ubije te budala.
  • Dušan S

    08.08.2019 11:44
    Iskustvo
    Nije to nista kod crkve na Novom Naselju pokvari se coveku automobil u desnoj traci. Nas trojica na semaforu uzeli da odguramo napred do autobuskog stajalista. Upalilo se zeleno mi guramo i Idiot isto u BMW pokusao da obidje sa desne strane iako nema mesta. Tu me umalo zakacio jer sam bio desno kada sam gurao auto. I onako ljut stao isped bankine jer nije mogao od nas da prodje i krenuo da trubi. NA njegovu nesrecu nije video da je saobracajna policija cekala sa strane i to bas ispred njih pokusao prekrsaj. Oni odmah rotaciju i pokazuju da skrene . On se svadjao ali je dobio lepu kaznu. Hvala im na tome
  • Sudija i porota

    08.08.2019 11:31
    Zatvor i oduzimanje dozvole.
  • Nana

    08.08.2019 10:50
    Ja sam mislila, na osnovu izjava, da su uzrok nesreća na našim putevima krntije, stari dizelaši, uvezeni polvnjaci, nastavite niz...
    Koliko vidim iz crne hronike, u pitanju su dobra vozila i bahati klinci. Žalosno je samo što uglacnom takvi ne poginu već ubiju druge.
    Današnje generacije su vaspitane loše, lupajte minuse i ljutite se koliko hoćete ako vas to lično vređa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna