Autor: Blic

Info
14.08.2019.
09:17
Četvoro turskih državljana, supružnici i dvoje njihove dece, povređeni su u sudaru u Sićevačkoj klisuri na putu Niš-Pirot.
  • promena taktike

    14.08.2019 13:57
    bolje vi tj mi da idemo autobusima ili još bolje avionima a njima neka udare vecu drumarinu pa neka se konvojisu
  • Zoolok

    14.08.2019 11:49
    Ko vozi autoputem za vreme turisticke sezone, zna koliko Turci voze kao sasavi i nenormalni. Ne razumem zasto im se ne oduzimaju automobili na naplatnim rampama, jer rade sve moguce prekrsaje i izivljavanja koja postoje: ili voze 200 na sat, ili 80 u levoj traci, ili naprave kolonu i voze jedni za drugima na metar udaljenosti, ili ko zna sta. Ukratko, ne postuju zakone, nas, druge ucesnike u saobracaju, nista. Nadam se da cemo imati kamere svugde uskoro, da snime ta divljanja, pa da se, kao sto rekoh, manijaci iskljuce iz saobracaja, pa nek' idu kuci autobusom.
  • Deda

    14.08.2019 11:22
    Ništa neobično
    Zašto me ovo ne čudi? Višegodišnje iskustvo sa tog puta mi je da i Turci i Bugari divljaju na tom putu. Najsigurniji prelazak deonice je "zalepiti" se iza nekog kamiona, kao "živog štita". Rešenje je da se konačno pusti u promet "Skadar na Bojani" - autoput Niš - SR/BG granica. A do tada, saobraćajna policija sigurno zna mesta gde ove kamikaze hvatati i drastično kažnjavati + terati ih da se odmore pre nastavka puta.
  • Penzionerka iz Bgd

    14.08.2019 11:00
    Reezultat saobraćajne policije
    Šta radi Saobraćajna policija Srbije, samo dan nakon saopštenja da će se Ministarstvo unutrašnjih poslova pridružiti međunarodnoj akciji pojačane kontrole brzine vozila? Izgleda da se radi, kao i u slučaju bolida Zorana Babića, na utvrđivanju ko je bio za volanom vozila koje je prekomernom brzinom usmrtilo ženu na naplatnoj rampi Doljevac i za sada nema rezultata.
  • White

    14.08.2019 09:38
    Svi smo svedoci pogubne voznje vecine Turaka,na citavom putu do kuce. Cak i na autoputu ne fermaju nikog,voze u konvojima u levoj traci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna