Autor: Hina

Info
20.08.2019.
12:56
Opštinsko državno tužilaštvo u Vukovaru odbacilo je krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Ivana Penave podnetu zbog povrede privatnosti deteta, jer je na sajtu grada objavljen snimak učenika srpske nacionalnosti koji sede tokom izvođenja hrvatske himne na fudbalskoj utakmici.
  • Sloba53

    06.09.2019 13:00
    O Penavi...
    Kakve si ti fore tu video ? I kakav ste vi to Zapad ? Zapad su uređene , demokrtaske države u kojima niko nije "manji od makovog zrna".
  • Sloba53

    21.08.2019 10:27
    Nisam srbenda šešeljevog tipa , običan sam Srbin građanskog tipa , ali hvala vam na vašem moru. I kada sam dolazio nisam bio ničiji gost , plaćao sam kao svi turisti.
  • O Penavi sve najgore

    20.08.2019 19:23
    ex chapman@, prava si srbenda seseljevog tipa. Te fore mozes prodavati do Bajakava, dalje na Zapad NE! Normalni gradjani Srbije su dobrodosli na nase more i obalu. Ti i tebi slicni svakako NE! Mada me ne bi cudilo da si licemjer koji posjecuje RH ali je tamo, jasno manji od makovog zrna. Lp.
  • purgerNS

    20.08.2019 16:06
    nešto nema...
    dežurnih pljuvača i boraca za "ljudska prava" tipa Nemanje i Trt ...
    aaaa ovo nisu srbi...ok onda....ko šiša decu
  • ex chapman

    20.08.2019 13:16
    travestiti
    travestija od pravosuđa. pravi dokaz da su Hrvati poreklom Srbi - niko nije u stanju toliko da sroza ugled pravosuđa, države i čitave nacije u samo jednom sudskom rešenju, kao Srbin ili Hrvat. to nam je genetski usađeno, da se brukamo u svakoj prilici! ako ne sami sebe onda jedni druge! dakle sud je ustanovio da gradonačelnik nije kriv jer nije on to "pripremio", već je samo objavio? ako je to tako, onda bi osnovna pristojnost nalagala da se pronađe taj ko je to "pripremio" pa da on odgovara, ako je već u Hrvatskoj zakon takav da odgovaraju samo potčinjeni koji izvršavaju gazdine naloge, a nikako gazda koji im je to i naredio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna