Autor: Tanjug

Info
31.08.2019.
14:59 > 15:19
Posle nekoliko slučajeva kada su ostavljene tek rođene bebe, ministar za socijalna pitanja Zoran Đorđević najavljuje da će nadležni preduzeti mere da bi se takva deca zaštitila.
  • Sr

    31.08.2019 23:04
    Z
    Dajte finansijsku pomoć biološkim roditeljuma da ne ostavljaju decu zbog nemaštine, zbog nesigurnog I slabo plaćenog zaposlenja.
  • programerka

    31.08.2019 18:43
    Fascinantno!
    Dakle umesto socijalnih karti ( koje nam obećavaju pred svake izbore još iz perioda pred kraj prošloga veka), besplatne pravne pomoći, besplatne zdravstvene zaštite i za porodilje koje rade na "crnjaka" i svega onoga što bi pokazalo REALNU BORBU za opstanak ovog naroda, našli smo rešenje u vidu nekih "toplih soba" u čiju izgradnju će neka zemara da se ugradi?
    O anonimnim porođajima bolje ni da ne počinjem, za to smo eksperti, evo pitajte roditelje nestalih beba od osamdesetih godina prošloga veka na ovamo :(
    Naša specijalnost je na primer i situacija da se dete oduzima roditeljima koji su slabijeg materijalnog stanja pa se ista dodeljuju hraniteljskim porodicama i to im se PLAĆA sasvim pristojno po detetu na mesečnom nivou a NIKO se do sada nije zapitao zašto se taj novac ne daje roditeljima te dece :(
    Fascinantno, kao što rekoh na početku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna