Autor: Beta

Info
05.09.2019.
15:25 > 15:32
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Srbiji Kajl Skat rekao je da mnogi u Srbiji veruju da je mržnja prema Americi dobar posao i da su svakog dana bombardovani najgroznijim lažima o njegovoj zemlji, kao i o drugim zemljama Zapada i o Evropskoj uniji.
  • .

    06.09.2019 09:43
    /
    Dis' bio pre 20 godina Skote?
  • mm

    05.09.2019 21:14
    citat
    i moja sećanja su sveža
    Kada izgubiš ritam bubnja Velikog Duha, ostao si bez mira i ritma života.
    Cheyenne
  • Džon iz Amerike

    05.09.2019 19:47
    Amerika
    Nema ljubavi na silu! Američki kompleks: Zašto nas niko ne voli?
  • drr

    05.09.2019 17:30
    nije baš prijateljski
    vreme je pokazalo da su SAD u Srbiji videle potencijalnog ruskog saveznika kojeg treba suzbiti i oslabiti na vreme. Nepobitno je da je Milošević pustio duh nacionalizma iz boce i da je iz Srbije krenuo talas koji će razoriti SFRJ, ALI Srbija i srpski narod su nesrazmerno kažnjeni za to. Već 1991 godine su bile masovne demonstracije u Beogradu koje su nasilno ugušene, Milošević je dalje vladao prevarama, krađom i kupovinom glasova uprkos volji većine stanovništva. SAD su svojim delovanjem i dvostrukim standardima praktično odgurnuli deo Srbije koji je bio neutralan ili prozapadno orijentisan. Albance su prigrlili kao saveznike, a to je narod koji se trenutno poptuno neskriveno i najagresivnije i širi na Balkanu. Naravno, tu nije u pitanju nikakva ljubav i razumevanje, nego hladna kalkulacija, da će Albanci činiti značajan deo populacije u narednim decenijama. SAD se i dalje ne ponašaju prijateljski prema Srbiji, stvarno nas guraju u naručje Putinu i Rusiji. Bilo bi bolje za sve da promene strategiju i da podeljenoj Srbiji pomognu da se vrati gde joj je mesto, u krug Evropskih zemalja.
  • Tako je to

    05.09.2019 17:13
    Sažaljevam slučaj
    amerika je izgubila ulaznicu za prisustvo u mnogim državama i međunarodnim skupovima.
    Može samo na silu da uđe, koristeći svoje poznate metode.
    Ali, jedno je kada te pozivaju, a savim drugo kada ulaziš na silu.
    Nije tu bilo presudno samo bombardovanje suverne zemlje 1999-te, zbog nameštenih incidenata.
    Tu je u pitanju ono klasično, školsko, ispoljavanje siledžijstva.
    "Bullying", kako to oni vole da kažu.
    Takođe, poznato je i nama i njima, da niko te ne može mrzeti više i jače od onog koji te je nekada voleo i poštovao.
    Meni samo jedno ubijeno dete, ne u Srbiji, nego širom sveta vrdi više od čitavog tog američkog sadašnjeg problema.
    A amerika ih se naubijala. Ona najbolje zna gde i kako. Da ne pominjem silovanja i osuđene vojnike njihove, koji su čitave porodice ubijali da se ne bi saznalo za slučaj silovanja. Avganistan i Irak.
  • Igor

    05.09.2019 16:35
    Skat?
    Sećam se da je tražio da novinari u Srbiji njegovo prezime pišu sa a - Skat, a ne Skot, da ne bi ispalo da je skot. Zapravo ne znam da li je zaista to tražio ili su to samo mediji tako predstavili, ali da je glupo glupo je. Scott je često prezime i uvek se piše Skot, jer se tako izgovara na srpskom i meni to nikad nije zvučalo nakaradno.
  • Zen

    05.09.2019 16:24
    Vecina Srba ima kafansko znanje istorije, prepuno preuvelicavanja i lazi, uz to ide i bahatost u smislu ne tolerancije na drugacije (argumentovano) misljenje.
  • Haha

    05.09.2019 16:18
    "U Srbiji se svakodnevno bombraduju najgroznijim lažima koje se odnose na Ameriku"

    Bolje lazima nego bombama , topli pozdravi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna