Autor: subotica.com

Info
06.09.2019.
12:55 > 13:10
Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je presudu Višeg suda u Subotici kojom je medicinska sestra I. Š. (59) iz tog grada osuđena na 13 godina zatvora zbog ubistva muža jer je, kako navode, potrebno dodatno razjasniti određene činjenice.
  • Podbarac

    07.09.2019 23:57
    @Korupcija - a i ne mora...
    Ili ti klasična balkaniše aljkavost u radu policije, forenzike, istrage, tužilaštva, suda...

    "Sa brljotinama koje prave uopšte ti nije potreban mito" - dovoljan je samo dobar advokat i presuda se obara. Negde u tom lancu neko nešto zabrlja - i to je to."

    Ovo nisu moje reči, nego jednog novosadskog advokata u kafani na pitanje "Kako. bre?", a nakon oslobađujuće presude za jednog kriminalca.

    Po njegovim rečima, čak ako i policija uradi svoje, a osumnjičeni uhvaćen na delu, velike su šanse da će ili Sud napraviti grešku u procesu ili paptrologiji. Znači dobar advokat i presude se obaraju sama od sebe. Tolko.
  • NS neutralni

    07.09.2019 11:39
    Korupcija
    Nadaleko čuveni naš apelacioni Sud,uz adekvatnu nadoknadu preko"uspešnih" advokata možeš sto god hoćeš

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna