Autor: Beta

Info
12.09.2019.
09:15
Američki senator Ron Džonson izjavio je da "mora da se objasni narodima Kosova i Srbije da je sporazum koji im se možda ne dopada - u njihovom najboljem interesu".
  • Realista

    12.09.2019 11:46
    Realnost
    Kao prvo i poslednje NATO tj. Amerika treba da poštuje suverenitet svih zemalja na svetu, a ne da poštuju samo svoj. Takodje da poštuju sve odluke UN, kao i zakone drugih zemalja, a ne poštuju sam ono što njima odgovara. Po tom istom principu se sada ponašaju i Šiptari.

    Kao drugo gospodin iz Amerike treba da shvati da je Srbiji i srpskom narodu preko glave njihovog angažovanja koje je decenijama protiv interesa Srbije i naroda koji žive u njoj. Dosta nam je njihovog mešanja, njihovog bahaćenja, njihove lažne dušebrižnosti. Ostavite nas već jednom na miru. Pustite nas da naše probleme rešimo sami. Idite iz naše zemlje i pokupite svoje džubre, ali i svoje sluge. Rešićemo veoma brzo problem Kosova koji ne bi ni postojao da ga vi i zapad niste napravili. Ne brinite, svi gradjani koji poštuju ovu zemlju i njene zakone mogu na miru da žive u Srbiji. Rešićemo i problem oko EU, zaposlenosti, probleme u svim granama privrede. Samo idite kući.
    Pustite nas da radimo u interesu Srbije i svih njenih gradjana, nezavisno od nacionalnosti, veroispovesti, boje,.... Vi ste mlada zemlja u odnosu na Srbiju, dete, ali veliko dete koje svojom snagom, razmaženoću i bahatošću maltretira svoje komšije, nastavnike, pa čak i prijatelje... Odrastite već jednom. Prihvatite već jednom da vaš način života ne mora da odgovara svakom. Prihvatite različitosti života na ovoj planeti, prestanite da brinete o drugim ljudima pod izgovorom da im pomažete. Nemojte nam pogati, ali nemojte ni odmagati.
  • Nikola K

    12.09.2019 10:17
    Etnicki autizam
    Samo razumnim ljudima ima smisla objasnjavati, onim "ostalim" ne !! Da su na Kosmetu ziveli razumni ljudi, mnoge lose stvari se nikad ne bi dogodile.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna