Autor: N1

Info
28.09.2019.
19:11
Dušan Spasojević sa FPN ocenio je u Novom danu, govoreći o slučaju doktorata Siniše Malog da je "zastrašujuće da ne postoji ni trunka moralne odgovornosti".
  • Pravdoljub

    29.09.2019 14:11
    Da je S.M. doktorirao na Filozofskom ili Pravnom fakultetu verujem da ništa ne bi bilo. Ovako izgleda da FON, sigurno jedan od najboljih u rwgionu, mora malo da se stiša! Puno toga ima u pozadini, tako da nije S.M. našao bi se neki drugi razlog. Inače, čim S.M. brani predsednica Vlade, to neće biti dobro..., pa nike ona rektor Univerziteta da komentariše!
  • Podbarac

    29.09.2019 00:45
    Lopovi decenijama vode narod
    Ovakvi kod nas u NS vode ministarsvo za izbegla lica a imaju na hiljade jutara zemlje na celu familiju naj poznatiji galeristi, falsifikuju sta god se dohvate, imaju imunitet jer su godinama narodni poslanik, ponizavaju sud i sudije sikaniraju na sudu smenjuju ih ako ne sude po njihovoj zelji, godinama nisu placali informatiku jer imaju imunitet, tuze svakog sa laznim svedocima, na sud ne izlaze godina jer nema ko da ih privede zato dobijaju svaki sudski spor, to su uspesni ljudi u SRBIJI.
  • Ranko Trba

    29.09.2019 00:05
    ko vam je kriv
    Kad niste snalaznjivi. Samo pljuckate sa strane.
  • Bili Kid

    28.09.2019 22:15
    @Vredan falsifikator
    Druze, u ovoj zemlji se krsi USTAV a ne neki krivicni zakon! Ovo ti nije pravna drzava, vec svinjac u kojem se svinje (narod) manipulisu da zive zivot i da imaju drzavu!
  • Djuka

    28.09.2019 22:05
    Pametnjakovic
    Dragi profesore, pametnjakovicu, ko je mentor i komisija Sinisi Malom ? Da li je imao prigovor na rad ili ste svi sada postali naprasno pametni ? Da li je NN vece usvojilo izvestaj o uradjenoj doktorskoj disertaciji ? Da li ste nakon odbrane, usvojili izvestaj o odbranjenoj disertaciji ? Ako jeste, sve sankcije za Malog, odnose se i na vas - pametnjakovice!!!!
  • rale

    28.09.2019 20:53
    Ne bi da branim Sinisu Malog jer covek ima dovoljno razloga za silazak za vlasti i bez diplome, ali sto se tice doktorata - covek je nakupio dosta diploma i resio da odradi doktorat kao formalnost. Komisija i fakultet su ga ocigledno pustili kroz suplje prste jer je politicki potkovan i jer je vec imao kakvu - takvu biografiju. Verujem da su 90 posto doktorata koji se danas zavrsavaju u Srbiji sa naucnog aspekta besmisleni, a Sinisa Mali da nije radio to sto radi bi verovatno predavao na nekom fakultetu i niko mu ne bi ni prolistao doktorat. Tuzna realnost danasnjice.
  • Smeju

    28.09.2019 20:15
    Se svima
    Da sam znao da je tako lako zavrsiti fakultet-zavrsio bi i srednju skolu
  • Vredan falsifikator

    28.09.2019 19:28
    Objavljivanje slika dokumenata je krivično delo, jer omogućuju izradu falsifikata.
    Evo, ja baš iskopirao njegovu, smao promenuo ime i broj diplome.
    Prodajem ih u color i B/W tehnici.
    Crno bele su nešto jeftinije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna