Autor: Beta

Info
29.09.2019.
07:47
Više hiljada nezaposlenih iz Niša, Bora, Smederevske Palanke, Kraljeva, Vranja i drugih mesta južno od Beograda posetilo je u četvrtak sajam zapošljavanja u gradu na Nišavi, gde su firme iz Slovenije ponudile poslove.
  • Ankica Belgija

    29.09.2019 11:30
    Bežite mladi odatle na vreme
    Ako ovo čuje Maja Nikolić,Palma,Siniša Mali i Aleksandar Vučić kolektivno će se složiti da povećaju plate preostalim medicinskim radnicima u Srbiji momentalno 2% već od 2022 e godine.
  • Goran NS

    29.09.2019 10:28
    ma nemoguce
  • Bambilend...

    29.09.2019 10:22
    ...idi begaj :) :) :)
    A šta je tu čudno? Pa idu ljudi tamo gde može da se radi,a da nisi stranački kadar! Da može nešto i da se zaradi za svoj rad! Tamo treba dece i mogu da se školuju i mnogo toga im pružaju, a da ne moraju nikog da potplaćuju! Da sude na osnovu dokaza, a ne na osnovu ****subjektivnog osećaja**** pa da moraš komšiji da plaćaš 20.000 dnevno??? Pa što da ne idu ??? Samo pokupite svoje diplome i decu i bežite što dalje od ovog živog blata!!!
  • Marko

    29.09.2019 10:22
    Preterivanje
    Istiona je potpuno drugacija, veliki broj koji ode brzo se i vrati i tamo samo kratkorocne poslove dobijaju ad hoc, klasican baustel, nema velikih odlazaka iz Srbije. Mnogo vise odlazi iz Hrvatske i to se vidi po broju rodjenih koji je isti vec deceniju uz minimalne oscilacije.
    Dosta se i useljava ljudi.
    Novi Sad je posebno pretrpan, ne moze da se zivi od guzve.
  • Lala

    29.09.2019 10:18
    Ni najmanje se ne sekiraju cak da odu svi a ostanu im penzosi i naravno onaj milion zaposlen na drzavnoj sisi.Njima je super samo da potraje,a uvek mogu nesto prodati il' sklopiti neki ugovor dobar po sebe.Na kraju uvek imaju mogucnost drzavnog zaduzivanja koje ce neko morati vratiti ALI tako ih zabole...
  • NN

    29.09.2019 09:49
    NN
    Ček samo da prođe novogodišnji veselje, ima da nestane pola Srbije, a ostaće vam penzioneri, koji su suviše "istrošeni" od "lepog" života, pa nek vam oni rade za minimalac. Da vidimo ko će tada da vam puni budžet. Tada nastupa domino efekat, jer to povlači gomilu drugih problema, a nikako da shvatite da dobre radnike morate i dobro da platite. Znam, niste navikli da umanjuje te svoj luxuz. E pa gospodo privatnici imaćete priliku da sad ili uposlite penzionera ili sami da zasučete rukave ili da zatvorite firme i odete u inostranstvu da radite kao i drugi. Dosta je bilo vašeg izrabljivanja poštenog naroda. Svaka čast izuzecima, ali uglavnom su to moderni robovlasnici.
  • Vidoviti Limanac

    29.09.2019 08:25
    Odoh i ja
    I ja sa porodicom planiram Sloveniju. Samo još da dovršim neko doškolavanje (još jedan masterčić) i onda porodično begamo iz ove nedođije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna