Autor: 021.rs

Info
07.10.2019.
16:03 > 16:05
Povodom teksta redakcije N1, koji je 021 preneo u nedelju, 6. oktobra, pod naslovom "Brainz TV skinut sa Telekoma i dobio fakturu na milion dinara", direktor Organizacije proizvođača fonograma Srbije-OFPS Nikola Vilotić uputio je demanti, koji prenosimo u celosti.
  • Nisam-pravnik

    07.10.2019 17:24
    Nisam pravnik, ali zvuci mi i dalje da g. Vilotic nije zapravo demantovao ni jednu cifru, vec samo pojasnio kako su dosli do njih. Ishod i cene su i dalje iste. Pitanje zasto je OFPS uopste mogao da potrazuje ta primanja su preskocena.

    Ali ugasite Brainz TV ili Srpsku Naucnu TV ili bilo sta sto zapravo predstavlja korak unapred u nasem drustvu. Siguran sam da mozete da nadjete neki paragraf negde u zakoniku koji ce vam to omoguciti. Svaka cast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna