Autor: N1

Info
10.10.2019.
17:43 > 17:44
Predsednik Sindikata zaposlenih policije Dejan Đukić podneo je krivičnu prijavu protiv glumca za povredu ugleda Srbije optužujući ga da je u toku predstave pocepao srpsku zastavu.
  • Perica

    11.10.2019 18:59
    Sindikat ???
    Jel samo sindikat stiti zastavu Srbije ili je to definisano zakonom. Kako je taj sindikat dozvolio sebi, da bude uvucen u politicko blato Srbije.
  • Za Nemanju

    11.10.2019 09:36
    Nemanja, dragi, baš imaš dobre bliskomišljenike. Onoliko minusa na poruke, svaka čast. Rade ljudi sto na sat. I još nešto da Ti kažem, oko komunizma, u to trulo vreme u Kamenici je radila milicijska škola. Nisu se zvali policija, već lepo narodski milicija i svi đaci su redovno išli u pozorište, na izložbe, u muzeje, da nauče šta će čuvati, nisu bili nabildovani i nisu primali mito kada su počeli da rade. Loše strane te epohe, a zaista je bila epoha, nećemo sada, ima ih ali za ovaj slučaj nisu bitne. A sindikat je služio za polutke i zimnicu, letovanje u odmaralištima, a sada služi za AV - akanje, da ne kažem lajanje u tuđe ime.
  • Novosadjanin

    11.10.2019 09:01
    način
    Kakve veze ima policijski sindikat sa pozorišnom predstavom.Sindikat treba da se bori za bolje uslove i status svojih članova tj radnika policije.Ne sećam se da se oglasio za neki drugi slučaj gde se kršio zakon,slučaj Babić na naplatnoj rampi,rušenje Savamale.....čak i kada je AV napadnut u Srebrenici.Ovo je samo jedan u moru dokaza kako funkcioniše jednoumlje u Državi.Čovek bi trebao da dobije otkaz zbog rušenja ugleda službe.
  • oslobodite Kasandru

    11.10.2019 08:41
    A šta se čeka sa krivičnim prijavama protiv glumaca u npr filmu "Rane" ?!?!? Zar oni neće odgovarati posle onolikog "masakra" i velikog broja "ubijenih"?!?
  • Mali Gan

    11.10.2019 08:07
    A sindikat pametnijeg posla nema. Što ne podignu optužnicu za plagiranje doktorata ministra im? Eh mali čoveče dokle ćeš da ćutiš i trpiš dok sline orgijaju?
  • Sunce

    11.10.2019 08:03
    Pozdrav svim botovima koji su se okupili na danasnji dan da daju minus ovoj vesti, i preporuka da nekad odu u pozoriste, pogledaju nekad dobar film, i generalno da se raspitaju sta je to umetnost, sta je fikcija, a sta je stvarnost, i kako ih razlikovati, posto ocigledno ne znaju razliku.
  • i sta je zastava

    11.10.2019 03:27
    bez drzave?
    Nemanja
    10.10.2019 • 20:01
    I treba. Baš me zanima kako bi se pojedini ovde osećali da neko pocepa zastavu AP Vojvodine. I baš me briga ko je vlast a ko opozicija, dosta su oni sličniji nego što bi mnogi voleli, neke stvari su iznad toga

    Jesi ti samo g... i povrsan ili i potpuno nepismen? Niko nije pocepao nikakvu zastavu... Osim Seselja onomad koji je palio americku.
  • Nemanja

    11.10.2019 01:10
    Pozoriste dok narod jede koske i go*na. Prijatno vam bilo glupi narode.
  • Drzi se Bane

    10.10.2019 23:24
    nesolidarnost
    Sva podrska sjajnom coveku. Hrabrom, vatrenom I iskrenom. Gnjide glumacke te nece podrzati, boje se jer znaju da su losi
  • Branislav

    10.10.2019 21:11
    Trifunović
    Kada bi iz tog "sindikata" skontali da ne mogu da ga tuže, bilo bi super...ne možeš tužiti nekog, ko igra ulogu...dakle, nije Trifunović pocepao zastavu, već lik kojeg dotični igra...da se razumemo, daleko od toga da podržavam cepanje zastave...ali kad vidim kako je 5 miliona ovaca slepo na cepanje države, nešto se ne uzrujavam...imate svojega nosioca ordena Svetog Save, pa neka vam on objasni kako je Trifunović kriv, a to što ne možeš da odigraš utakmicu kupa na zvanično svojoj teritoriji, to nema veze...dodao bih i još da mislim da je gazda tog sindikata otac jednog ministra, poznatijeg u narodu kao ostatak duvanja nosa...dakle...Sns ratatui, nadam se da idete u kanalizaciju, jer vam je tamo i mesto....srdačan pozdrav...
  • pera

    10.10.2019 20:33
    ..
    Sledece kad u ovim vasim serijama (gde niko ne zna da glumi btw) neki austrougarski oficir uvredi naseg kralja ili vec sta, tuzite glumca za povredu casti.
  • Za Nemanju

    10.10.2019 20:26
    Sine Nemanja. za razlku od tebe, videh tu predstavu. Bane Trifunović nije ni bio na sceni kada se odigrao deo sa zastavom i niko zastavu nie cepao. Samo si čuo da je neki Tvoj davalac sendviča rekao da je Bane pocepao zastavu, a student zapalio žito. Elem, tako je bilo i sa predstavom "Golubnjača", verovatno se nisi ni rodio, nisi bio ni u planu. Cela Juga je raspravljala o predstavi koju niko nije video jer je skinuta s repertoara, uzorni komunisti su se izjašnjavali i pametovali. Tako i Ti i tvoji partijski drugari sada komntarišete i osuđujete nešto što niste videli, a kladim se da u svom kratkom životu niste kročili u pozorište. I opet ćemo svi mi plaćati sudske troškove i odštetu Banetu Trifunoviću kada dobije spor. Nadam se da plaćaš porez, e od tog poreza takođe. Ili pripadaš crkvi, pa ne doprinosiš porezom budžetu.
  • Nemanja

    10.10.2019 20:01
    I treba. Baš me zanima kako bi se pojedini ovde osećali da neko pocepa zastavu AP Vojvodine. I baš me briga ko je vlast a ko opozicija, dosta su oni sličniji nego što bi mnogi voleli, neke stvari su iznad toga
  • Jova

    10.10.2019 19:54
    Lice sa integritetom
    https://www.kurir.rs/crna-hronika/996625/bruka-veka-sef-sindikata-policije-glumio-saobracajca-i-naplacivao-kazne

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna